PREPOZNAJETE LI ČUVENU MARISOL? Glumica u SEDMOJ deceniji pokazala BUJNE GRUDI - ovako je proslavila jubilarni rođendan! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.11.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna Erika Buenfil pokazala svoje telo, pljuštali komplimenti na račun glumice!

PREPOZNAJETE LI ČUVENU MARISOL? Glumica u SEDMOJ deceniji pokazala BUJNE GRUDI - ovako je proslavila jubilarni rođendan! (VIDEO)

Foto: Printskrin:Youtube/Juan Felipe Martinez

Erika Buenfil, čuvena glumica iz latino sapunica, koja je tumačila glavnu ulogu u seriji "Marisol", bila je miljenica naše publike. Serija je pratila njen lik, siromašnu prodavačicu cveća, koja je imala veliki ožiljak na licu. U seriji se u nju zaljubio mladić iz bogate porodice, nakon čega su usledili brojni preokreti, spletke i drame.

Erika Buenfil danas ima 60 godina, ali i dalje oduševljava sve svojim izgledom. Naime, glumica je na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok objavila rođendanski snimak, na kom je plesala u crnoj haljini sa dubokim dekolteom. Ovaj snimak podelila je i na društvenoj mreži Instagram.

Glumica je dobila pregršt komentara podrške, a mnogi su zaključili da bi na izgledu mogle da joj pozavide mnoge mlađe koleginice. "Kao vino si", "Ti si moja inspiracija", Jednostavno najlepša", samo su neki od komentara ispod snimka.

Erika je jedna od najpopularnijih glumica u Meksiku i prati je preko pet miliona ljudi. Iako je uspešna i popularna, njen privatni život bio je prepun tragedija i drama, baš kao u sapunicama.

Naime, dok je bila trudna i nosila sina Nikolasa de Hesusa, ostavio ju je tadašnji partner Ernesto Zedilo Džuniro, sin bivšeg meksičkog predsednika. Njen sin danas ima 18 godina. Nakon nekoliko godina priznala je da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao:

- Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije hteo tada da ima bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula pre 11 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina - rekla je gostujući svojevremeno u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading