PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠNU NESREĆU: Polomila se sa ozbiljne visine, mesecima bila PRIKOVANA ZA KREVET!

Autor:

Zabava

25.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov u sopstvenom domu doživela nezgodu!

PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠNU NESREĆU: Polomila se sa ozbiljne visine, mesecima bila PRIKOVANA ZA KREVET!

Foto: printscreen/Magazin In

Pevačica Jelena Kostov je poznata po svojoj muzici, ali iza scene se suočila sa teškim izazovima. Krajem 2020. godine, doživela je nesreću u sopstvenom domu na planini Goliji. Pala je sa visine od tri metra i tom prilikom polomila sedalnu kost. Ova nezgoda je zahtevala hitnu medicinsku intervenciju, ali i dug period oporavka.

Nesreća koju je doživela Jelena Kostov je ostavila dubok trag kako na nju, tako i na njenu porodicu. Jauci pevačice su bili zastrašujući za sve prisutne, ali je uz veliku podršku supruga i dece uspela da prevaziđe teške trenutke oporavka. Izjavila je da je ljubav i podrška najbližih igrala ključnu ulogu u njenom procesu ozdravljenja.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Kostov

Jelena je istakla da je ova nesreća promenila njen pogled na život. Shvatila je koliko je važno fokusirati se na ono što je zaista bitno i ne dozvoliti nebitnim stvarima da utiču na njen emotivni balans. Ovo iskustvo ju je transformisalo i navelo da ceni svoje prijatelje i porodicu više nego ikad pre.

Iza teških trenutaka oporavka, Jelena Kostov danas uživa u porodičnoj idili sa suprugom i decom. Rođenjem ćerke i sina, ostvarila je svoju najveću životnu želju. Ovo iskustvo je za nju bilo prekretnica koja joj je donela novu perspektivu i zahvalnost prema životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading