DADO ISPROZIVAO MERLINA I NJEGOV KONCERT: Smorio sam se, a bio mi je najveći UZOR!

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado Polumenta šokirao priznanjem o Dino Merlinu i njegovom koncertu u Beogradu!

DADO ISPROZIVAO MERLINA I NJEGOV KONCERT: Smorio sam se, a bio mi je najveći UZOR!

Foto: YouTube/Printscreen,Blic TV printscreen

Poznati muzičar Dino Merlin održao je četiri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni, međutim, mišljenja o ovom događaju su podeljena, a jedan od onih koji su izneli svoje mišljenje je i pevač Dado Polumenta.

Naime, Polumenta je, nakon što je prisustvovao jednom od koncerata, izneo svoje utiske, te istakao da je doživeo određeni "energetski šok" i da je izašao razočaran, iako je muzičar jedan od njegovih velikih uzora.

Mi smo otišli kod Dina Merlina na koncert i ja sam se smorio, kod lika kog najviše volim koji mi je veliki uzor. Noć pre toga sam imao nastup i taj adrenalin i ta publika, kompletan taj moj repertoar, doživeo sam šok neki energetski definitivno. I onda sam se smorio na Merlinu koji je najveća zvezda. Zaista, specifična jedna situacija - rekao je pevač.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dado Polumenta

Podsećanja radi, fudbaler Vladimir Volkov podelio je na društvenoj mreži Instagram niz gnusnih citata koje je Merlin svojevremeno izjavljivao o srpskom narodu, te poručio publici koja je kupila kartu za njegov koncert u Beogradu lepo provede.

Dino Merlin: "Srbe treba ukloniti puškama", "U Beograd ću doći samo kada bude sravnjen granatama", "Beograd je leglo fašizma"... 1998. godina, Dino Merlin na svoj ablum, kao i na svoj koncert stavio: "Zabranjeno za Srbe i pse". 2001. godine, Dino Merlin: "Možda bih i trebao otići u Beograd, jer Srbi su bolesnici, a bolesnike treba obilaziti"... Lepo se provedite na koncertu - stajalo je na fotografiji koju je Volkov podelio na svom Instagram profilu, stavivši lokaciju beogradske Arene.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vladimir Volkov i Dino Merlin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading