TRAGEDIJA NA KONCERTU NAJVEĆE ZVEZDE: Devojci stalo srce u 23. godini života!

Autor:

Zabava

18.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada obožavateljka preminula jeod srčanog udara!

TRAGEDIJA NA KONCERTU NAJVEĆE ZVEZDE: Devojci stalo srce u 23. godini života!

Foto: Printscreen Tiktok

Tejlor Svift

Iznenadna smrt obožavateljke Tejlor Svift na njenom koncertu u petak uveče u Rio de Žaneiru u Brazilu, potresla je svet. 23-godišnja Ana Klara Benevides je, prema rečima svoje rođake Estele Benevides, preminula od srčanog zastoja. Teško je zamisliti da je mlada devojka, puna života i očekivanja, samo par sati ranije bila na koncertu svoje omiljene pop zvezde.

Kako prenosi brazilski list "Fohla De Sao Paolo", lekari su odmah pritekli u pomoć kada se Ana onesvestila, ali nažalost nisu uspeli da je spasu. Tejlor Svift je, vidno potresena, molila članove organizacije koncerta da daju vodu fanovima u publici, s obzirom na to da je u tom delu Brazila vladala velika vrućina. Nažalost, ništa nije moglo da spreči tragični ishod.

 

 


Prema izjavi same Tejlor Svift, Ana je preminula neposredno pre početka koncerta. Hitno je prevezena u bolnicu, ali nažalost nije bilo spasa. Ova vest je potresla i samu pop zvezdu, koja je u svojoj karijeri imala mnogo vernih obožavalaca, ali nijedan nije prošao kroz ovako tragičan ishod.

Obožavaoci širom sveta su se okupili kako bi odali počast Ani Klari, a Tejlor Svift je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala dirljivu poruku u znak sećanja na devojku koja je bila deo njenog sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading