SVI VRIŠTE, ON SE DRŽI ZA GLAVU: Poznata pevačica napravila neočekivan potez, snimak MUNJEVITOM BRZINOM postao viralan - ovo je do sad NEVIĐENO IZDANJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.11.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kelcova reakcija na Tejlorin koncert u Argentini oduševila je fanove širom sveta. Možda ste već primetili kako Svift prati svog dečka na utakmicama NFL-a, a sada je red bio na Kelcu da podrži svoju dragu na njenom velikom nastupu.

SVI VRIŠTE, ON SE DRŽI ZA GLAVU: Poznata pevačica napravila neočekivan potez, snimak MUNJEVITOM BRZINOM postao viralan - ovo je do sad NEVIĐENO IZDANJE! (VIDEO)

Foto: X/midiaTSBR

Na turneji Eras, koja joj je donela status milijarderke, Tejlor Svift je pripremila iznenađenje za svog dečka tokom pesme "Karma". Fanovi su primetili da je umesto originalnih stihova, pevačica otpevala: "Karma je tip iz Čifsa koji mi dolazi direktno kući". Ovo je izazvalo veliko oduševljenje među obožavaocima Trevis Kelca i Tejlor, s obzirom na to da je The Chiefs Kelcov tim za koji igra.

Kelc, koji je prisustvovao koncertu uživo, bio je vidno dirnut ovim gestom svoje devojke. Dok su se obožavaoci oko njega uzbuđeno vrištali, on je držao rukama glavu i nije skidao pogled sa Tejlor. Fanovi su komentarisali da je njihova veza neverovatno slatka, a neki su čak nazvali "materijalom za muža".


Ovaj trenutak na koncertu dokaz je ljubavi i podrške koju Tejlor i Kelc imaju jedno prema drugom. Mnogi komentarišu da pevačicu nikad nisu videli ovako zaljubljenu i da otvoreno pred celim svetom pokazuje ljubav svom partneru. Njihova veza je postala omiljena tema među fanovima, a ova mala promena u pesmi "Karma" samo je dodatno učvrstila njihovu ljubav.

 

- "Nije uzeo mobilni sve vreme, ne skida pogled s nje", "Njihova veza je tako slatka, nikad nisam videla Tejlor ovako zaljubljenu", "Materijal za muža" - samo su neki od komentara fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading