PEVAČICA SAHRANILA SINA JEDINCA: Na groblju sam, samo ja znam kako mi je!

Autor:

Zabava

12.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica ne može da preboli odlazak sina jedinca!

PEVAČICA SAHRANILA SINA JEDINCA: Na groblju sam, samo ja znam kako mi je!

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Beti Đorđević

Blagica Beti Đorđević, čuvena džez pevačica, doživela je veliku porodičnu tragediju kad joj je sin jedinac Branislav preminuo u 47. godini od srčanog udara. On je iza sebe ostavio suprugu, ćerku i sina, a Betina tuga od tada ne prestaje.

- Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju... Samo ja znam kako mi je. Danas imaš dete, sutra ga nemaš. Nisam znala kuda ću i šta ću sa sobom da uradim. Nije mi lako da vam to objasnim... Pevam, a pre bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema... Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana - rekla je pevačica svojevremeno za "Blic".

Republika

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Beti Đorđević

Pevačica je priznala da od tog dana ništa nije isto, iako je povremeno nastupala i trudila se da publici pokloni najlepše emocije. Muziku je prestala da sluša, jer ju je ranije slušala sa sinom.

- Moj sin je bio veoma talentovan. Slušali smo muziku zajedno. Sad više ne slušam muzikui, ne sluša mi se ništa. Pitaju me ovde da li imam kompjuter, pa otkud da mi je do kompjutera, jesu li oni normalni? Pitaju onda: "Pa kako vi funkcionišete?". Kako funkcionišem? Ne fukcionišem. Ne slušam ništa. Ne mogu da slušam te stvari koje smo zajedno slušali moj sin i ja. Muzika je strašna po tom pitanju, može čovek na svakakve misli da dođe u nju... - pričala je pevačica, koja je sinu posvetila pesmu "Crying Time".

- Samo mesec dana posle njegove smrti, trebalo je da nastupim na Gardošu. Nastup je davno pre toga zakazan. Otišla sam u Zemun... Stala na binu. Aplauz, ovacije. U publici mnogo onih koji me sećaju, znaju ko sam... Nisam izdržala... Mislila sam da ću ćutati o svom bolu zauvek. Rekla sam da taj nastup posvećujem sinu koji je umro. I otpevala "Crying Time". To je moj život od tada - vreme plakanja.

Republika

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Beti Đorđević

Pevačica je rođena nedaleko od Kumanova u selu Matejić, gde je živela sa bakom. Udala se mlada, a sina Branislava dobila je sa 20 godina. Od supruga se razvela 1978. godine, a kako je rekla, njen suprug i ona nisu uspeli da se izbore sa teretom slave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading