HELENU TOPALOVIĆ MUŽ OBELEŽIO ZA CEO ŽIVOT: Ovako mu je dokazala LJUBAV! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Milana Topalovića Topalka, postaje sve veći ljubitelj tetovaža.

HELENU TOPALOVIĆ MUŽ OBELEŽIO ZA CEO ŽIVOT: Ovako mu je dokazala LJUBAV! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Helena Topalović

Helena Topalović, naslednica poznatog muzičara Milana Topalovića Topalka, postaje sve veći ljubitelj tetovaža. Iako je već imala tetovažu sa imenom svoje ćerke Dominike, nedavno se pohvalila novim „crtežom" koji joj je uradio upravo njen muž Dragan.

Naime, Helena je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi srce na donjem delu leđa, koje joj je njen suprug tetovirao. Uz fotografiju, ona je napisala da joj je to jedan od tri najlepša momenta u životu. Ova tetovaža ima posebno značenje za Helenu jer ju je njen voljeni muž lično uradio.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović tetovaža

Pored toga, Helena se pohvalila i da je tokom tetoviranja prisustvovala i njihova ćerkica Dominika, što je učinilo ovaj trenutak još posebnijim. Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa ćerkicom i napisala da je ova tetovaža jedna od onih sa posebnim značenjem, zbog toga što ju je tetovirao njen suprug.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović Instagram

Inače, Helena je već ranije uradila tetovažu sa imenom svoje ćerke, ali je ovaj put odlučila da se posveti i svom suprugu. Ova tetovaža postala je još jedan dokaz ljubavi i sreće koju Helena i Dragan imaju u svom braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading