ZABELELO SE U SRBIJI, PUTARI CELU NOĆ BILI NA TERENU: Najviše snega na Zlataru, Jabuci i Goliji

Autor:

Vesti

18.11.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada su svi putevi prohodni, novembarski sneg nije izazvao veće probleme na teritoriji opštine Ivanjica, rekao je Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

ZABELELO SE U SRBIJI, PUTARI CELU NOĆ BILI NA TERENU: Najviše snega na Zlataru, Jabuci i Goliji

Foto: RINA

Tokom noći obeleli su planinski vrhovi na zapadu Srbije, a na Zlataru i na Jabuci ovog jutra je oko 10 centimetara snega. Nadležne ekipe čitavu noć su provele na terenu, a zahvaljujući njihovoj brzoj akciji nije došlo do zastoja u saobraćaju.

- Kada je sneg prestao da pada oko ponoći, temperatura se spustila u minus stoga su odmah angažovane ekipe na posipanju soli, kako putevi ne bi bili klizavi. Nije došlo do zastoja u saobraćaju, ali se vozačima svakako savetuje dodatan oprez i da na put ne kreću bez adekvatne zimske opreme - rekao je za RINU Alen Mušanović iz Puteva Užice.

Republika

Foto: RINA

Najviše snega na Zlataru, Jabuci i Goliji 

Ni ovaj put snežne padavine nisu zaobišla Goliju, a snežni pokrivač je debljine oko pet centimetara.

- Nadležne ekipe su na terenu, uveden je prvi stepen pripravnosti. Za sada su svi putevi prohodni, novembarski sneg nije izazvao veće probleme na teritoriji opštine Ivanjica - rekao je Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

Nakon snežne noći, ledeno jutro osvanulo je i na Goliji, a na Odvraćenici je izmereno minus pet stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading