RIJALITI ZVEZDA ZABRANILA PORODICI DA VIĐA DETE: Odluka zbunila javnost, a ovo je RAZLOG!

Autor:

Zabava

12.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan nedavno je sa suprugom Trevisom Barkerom dobila sina.

RIJALITI ZVEZDA ZABRANILA PORODICI DA VIĐA DETE: Odluka zbunila javnost, a ovo je RAZLOG!

Foto: Instagram.com

Kortni Kardašijan (44), poznata rijaliti zvezda, nedavno je sa suprugom Trevisom Barkerom (47), muzičarem, postala ponosna majka dečaka Rokija 13. Međutim, par je odlučio da će svoje dete predstaviti porodici i prijateljima tek kada to sami požele.

Kako piše Page Six, Kortni i Trevis su obavestili svoje najbliže da im je potrebno vreme samo za njihovu malu porodicu, te da će ih pozvati jednog po jednog kada se odmore. Ovo je izazvalo mnoge spekulacije, a jedan od izvora je otkrio za strane medije da se Kortni navodno brine za zdravlje svog deteta i da želi da ga zaštiti od svega što može da mu naškodi.

Republika

Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker

Ipak, neki smatraju da je ovo deo Kortnijine nove strategije da drži sve oko sebe na distanci. Kako god bilo, ostaje nam da vidimo kada će se porodica Barker odlučiti da pokaže svog naslednika javnosti.


U međuvremenu, pretpostavlja se da će Kris Džener, baka, biti prva koja će imati priliku da upozna malog Rokija, dok je pitanje kada će Kim Kardašijan imati istu priliku. Nije tajna da Kim i Kortni imaju napet odnos, a to je i viđeno u popularnom rijaliti šou "Kardašijani".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading