Jul je mesec zabave!

Autor:

Zabava

12.07.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MErkurXtip donosi novu letnju zabavu.

 

Ako već niste na nekoj plaži, ali i ako jeste, MerkurXtip je pronašao način da vam ulepša svaki dan. Ako pratite ovog priređivača igara na sreću, u šta ne sumnjamo, primetili ste poslednjih meseci sjajne akcije koje su vezane najpre za virtuale, a jul mesec je u MerkurXtip-u pravi mesec za zabavu i zaradu.

 

Spremila je kompanija, čiji logo je nasmejano Sunce, svakodnevnu zabavu ljubiteljima virtuala, a sve uz sjajne novčane i nagrade u vidu free beta i to na sledeći način.

Svaki ponedeljak do kraja meseca je rezervisan za Lucky Six i ukupan nagradni fond od 100.000 dinara, a ostala su još dva turnira koja su na programu 17. i 24. jula. Za svaki turnir je opredeljeno 25.000 dinara za najboljih 25 učesnika, a plasman se određuje na osnovu broja nedobitnih tiketa.

Kada je u pitanju utorak, obradovaće se ljubitelji Aviatora, jednog od najpopularnijih virtuala na svetu. I ovde je nagradni fond bio 100.000 dinara, a do kraja meseca, odnosno 18. i 25. jula, najuspešniji mogu da računaju na vredne nagrade. Boduju se i nagrađuju tri kategorije, najveći broj opklada, broj nedobitnih opklada i najveći broj dobitnih opklada, a nagrade od 25.000 dinara po turniru su u vidu free beta.

Sreda je rezervisana za Xtip Balloon, specijalizovani virtual koji vas vodi na let u balonu. Ako ste bili u Kapadokiji, znate o čemu se radi, a ako niste, evo prilike da osetite slično uzbuđenje uz nagrade. Datumi su 19. i 26. jul, preostale dve srede do kraja meseca, za takođe 25.000 dinara po turniru, a nagrade su obezbeđene za najboljih 10 takmičara, s tim da prvo mesto iznosi 10.000 dinara.

Četvrtkom ćete moći da birate zabavu na nekoj od ove četiri igre: E-Lucky Six, E-Greek Keno, E-Keno i E-Greyhounds. Za vas će 20. i 27. jul biti srećni dani, a nagradni fond po turniru je isti kao i za sve gorenavedene dane. Nagrade su tu za 10 najboljih po turniru, a kriterijum je zbir dobitaka.

Za kraj, ljubitelji Aviatora su ponovo na sceni, ovoga puta od petka do nedelje. Dakle, „Vikend Aviator turnir“ je na snazi još dva puta, od 21. do 23. i od 28. do 30. jula, a svaki turnir nosi nagradni fond od 50.000 dinara, pola u novcu, pola u free betu. Prvo mesto nosi čak 25.000 dinara, a ostale nagrade u vidu free beta podeljene su na sve one plasirane od 2. do 10. mesta.

Ako vam ovo nije zagolicalo maštu, ne znamo šta bi moglo. Naveli smo vam gomilu razloga da svakoga dana budete uz MerkurXtip, a sve informacije o akcijama i turnirima možete pronaći na promo stranici MerkurXtipa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading