JEDINA FOTOGRAFIJA PREMINULE ĆERKE EVE RAS! Glumica izgubila naslednicu pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka glumice Eve Ras preminula je u Francuskoj, a uzrok njene smrti nikada nije otkriven.

JEDINA FOTOGRAFIJA PREMINULE ĆERKE EVE RAS! Glumica izgubila naslednicu pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan

Glumica Eva Ras imala je ćerku Krunu koja je po nerazjašnjenim okolnosima preminula sa svega 24 godine, 1991. godine u Parizu gde je studirala.

Na društvenim mrežama se pojavila jedina fotografija srećne porodice koju je javnost videla, a na njoj su Eva, njen pokojni suprug Radomir Stević Ras i njihova naslednica Kruna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Eva je svojevremeno pričala da je Kruna bila najmlađa srpska spisateljica, koja je do svoje 12. godine čak tri književna dela objavila.

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - objavila je jednom prilikom Eva Ras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading