Jul je mesec zabave i zarade!

Autor:

Zabava

06.07.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova akcija MerkurXtip-a.

 

Obično vezujemo jul za odmor i oseća se manjak ljudi, posebno u većim gradovima, ali veliki je broj onih koji će na godišnji odmor nešto kasnije ili su ga već iskoristili sa prvim lepim danima u junu. U ovom slučaju, nije važno da li ste u gradu ili negde na odmoru jer jul u MerkurXtip-u predstavlja mesec vrhunske zabave i prilike za zaradu jer su spremni sjajni turniri i promocije.

 

Što se tiče slot turnira, na koje ste sigurno navikli od kompanije koja za logo ima nasmejano Sunce, počeo je turnir pod nazivom „Zaroni u jul“ i traje do 31. jula, a nagradni fond iznosi 600.000 dinara za glavni turnir i 200.000 dinara u besplatnim spinovima za četiri Mini vikend turnira.

Mnogobrojne igre su u opticaju, a datumi mini turnira su 8. i 9, 15. i 16, 22. i 23. te 29. i 30. jul, a kao što smo rekli, svaki od njih nosi nagradni fond od 50.000 dinara i svakako će začiniti već sjajni Glavni turnir. Kroz glavni turnir biće nagrađeno 50 najuspešnijih igrača, a svaki mini turnir nosi besplatne spinove za takođe 50 najuspešnijih.

"2 Happy Hours"

Ako vam to nije dovoljno, pomenućemo i „Happy Hour Prize Drop“ koji takođe traje do kraja ovog meseca, na snazi je svakog dana od 18 časova do ponoći, a očekuju vas nasumične nagrade za koje nagradni fond iznosi 20.000 dinara za svaki dan.  

U toku je i kampanja MerkurXtip-a gde vam nasmejano Sunce donosi sjajan bonus dobrodošlice. Sve nove članove i one koji do sada nisu uplatili prvi depozit, a koji se registruju na www.merkurxtip.rs, do 5. avgusta, očekuje Bonus dobrodošlice „Sunca“ u iznosu od 100 do 900 odsto uplaćenog depozita, do maksimalnih 90.000 dinara bonusa.

Po završetku registracije, a nakon uplaćenog depozita, bonus se ostvaruje putem elektronske igrice (nalik slotu) koja izbacuje različit broj sunca. Svako sunce ima vrednost 100 odsto bonusa, a što više Sunca – veći iznos bonusa. Na primer, ako na igrici dobijete tri Sunca to je 300 odsto bonusa, pet Sunca je 500 odsto i tako do maksimalnih devet Sunca ili 900 odsto prvog depozita. Da pojasnimo, bez obzira ne visinu prvog depozita, maksimalni Bonus dobrodošlice je 90.000 dinara.

Naravno, dobijena bonus sredstva će vam dobro doći kako biste produžili igru do devet puta onoga koliko ste planirali, a više o svim akcijama i turnirima možete da saznate više na promo stranici MerkurXtipa.

MerkurXtip misli na svoje igrače, stare i nove, pa zato možemo da preporučimo da zaronite u jul i maksimalno se zabavite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading