VODITELJ IZNENADA PREMINUO: Bolest ga pregazila, tuga! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 56 godina.

VODITELJ IZNENADA PREMINUO: Bolest ga pregazila, tuga! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Poznati novinar, reporter i voditelj Rej Stjuart preminuo je u 56. godini. Vest je potvrdio njegov prijatelj i kolega Stiven Džerdin

- Moj najbolji prijatelj Rej Stjuart preminuo je nakon bolesti, imao je samo 56 godina. On je bio neverovatan novinar, pisac, muž otac i prijatelj. Sve moje misli su danas sa njim i njegovom voljenom porodicom - poručio je on na Tviteru.

Republika

Foto: printscreen/STV News

Rej Stjuart preminuo

Rej Stjuart radio je kao novinar i reporter više od dve decenije, a veliki uspeh je postigao kada je stigao do STV-a, škotskog besplatnog javnog televizijskog kanala, kao i do GMTV-a. Kasnije je postao konsultant za komunikacije, radeći na različitim poljima, uključujući vladu i preduzeća.

- Užasne, užasne vesti koje su danas izazvale mnogo tuge na STV-u. Voleo sam da radim sa Rejem. Uvek profesionalan, ali sebe nikada nije shvatao previše ozbiljno. Puno zabave i apsolutni džentlmen. Oh i taj glas, nedostajaće mnogo - napisao je kratko urednik vesti STV, Nikola Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading