BILI U ŠEMI, PA MU POSVETILA PESMU: Ema Radujko podgrejala glasine o AFERI sa Sergejom Pajićem!

Autor:

Zabava

21.06.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica ponovo napravila haos!

BILI U ŠEMI, PA MU POSVETILA PESMU: Ema Radujko podgrejala glasine o AFERI sa Sergejom Pajićem!

Foto: ST/Dragan Kadić, M. Popović

Ema Radujko, popularna tiktokerka koja je počela da se bavi muzikom, izaziva veliku pažnju domaće javnosti. Mlada pevačica, koja je pre nekoliko meseci napunila 18 godina, često šokira svoje pratioce golišavim fotografijama, a mnogi bruje i o njenom ljubavnom životu.

Tako je nedavno povezivana sa popularnim mladim treperom Mihajlom Veruovićem Vojažom, nakon storija koji je on objavio, a na koji je ona odgovorila, a juče je ponovo podgrejala glasine o svom odnosu sa Sergejom Pajićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

Naime, Ema je izbacila tri nove pesme, od kojih je jedna "Tetoviran", koja je Pajićevim fanovima privukla pažnju. Odmah se na TikTok-u pojavio snimak, gde navode da je pesmu posvetila upravo njemu zbog teksta pesme, ali i modela išaranog tetovažama u spotu.

- Posvećeno? Realno, svi znamo da su bili u nekoj šemi - stoji u opisu ove objave.

Inače, pre nego što je počela da se bavi pevanjem, Ema je na svom storiju objavila da je upravo Sergej tera da se lati mikrofona, dok je Sergej u jednom od intervjua za domaće medije potvrdio da je bio u šemi sa Emom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading