ENES BEGOVIĆ OTIŠAO NA KRAJ SVETA DA PRONAĐE LEK ZA SINA: Dao na desetine hiljada evra, nije pitao koliko košta!

Autor: P. R.

Zabava

14.06.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je dao samo da izleči sina!

ENES BEGOVIĆ OTIŠAO NA KRAJ SVETA DA PRONAĐE LEK ZA SINA: Dao na desetine hiljada evra, nije pitao koliko košta!

Foto: ATAImages

Armin Begović, sin poznatog pevača Enesa Begovića, koji je preminuo u utorak u 30. godini, posle četiri dana borbe sa autoimunom bolesti biće sahranjen sutra u Sarajevu.

On je, kako se nezvanično saznaje od izvora iz Bosne i Hercegovine, izgubio bitku s bakterijom koja mu je ponovo napala organizam. Armin je u subotu primljen u bolnicu u teškom stanju i, nažalost, nije uspeo da dobije tešku bitku.

Republika

Foto: Facebook

Armin Begović preminuo

Kao što je izjavio Enesov menadžer za Republiku, Begovićev sin je pre nekoliko godina bio bolesta od autoimune bolesti koja mu se vratila. Pevač je tada dao sve da izleči svog sina, a kako navodi izvor, Armin je na lečenju bio čak i u Turskoj.

- Teško je sve ovo. Bolovao je pre nekoliko godina, ne mogu da tvrdim, ali sam čuo da je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju. Porodica je to teško podnela, ali nisu posustajali. Držali su se zajedno i sve činili da Armin ozdravi. Navodno je bio na lečenju u Turskoj, tačnije u Istanbulu na jednoj klinici. Dato je na desetine hiljada evra da ozdravi - navodi izvor, te dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Enes Begović sa sinom Arminom

- Tada je višemesečno lečenje uspešno završeno. Armin se oporavio, zaposlio, oženio. Njegova supruga je trudna, samo što se ne porodi. Tuga, nije dočekao da uzme svoje dete u naručje. Ovo je veliki šok za sve. Enes gotovo i da ne govori, nema snage, tuga ga je slomila - kaže izvor za Kurir.

Podsetimo, lekari su pružili sav svoj napor da spasu Armina, ali bolest je bila jača. Njegova porodica je do poslednjeg trenutka bila uz njega, što je potvrdio Begovićev menadžer za naš portal.

Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada... Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarejvu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim... Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom - istakao je Begovićev menadžer u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs, Facebook

Enes Begović sa sinom Arminom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading