ŠOKANTNO U KAKVOJ JAKNI JE UHVAĆEN MARKO MILOŠEVIĆ! Rusija mu je sve omogućila, a on joj ovako vraća!? (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.06.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što upada u oko jeste jakna koju Milošević nosi.

ŠOKANTNO U KAKVOJ JAKNI JE UHVAĆEN MARKO MILOŠEVIĆ! Rusija mu je sve omogućila, a on joj ovako vraća!? (VIDEO)

Foto: printscreen

Sin bivšem predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića Marko Milošević, pojavio se u javnosti prvi put nakon 4 godine i to u Moskvi na otkrivanju spomenika njegovom ocu Slobodanu Miloševiću.

Marko Milošević je tom prilikom bio u društvu "Noćnih vukova", koji su veoma bliski predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Ono što upada u oko jeste jakna koju Milošević nosi. Naime, Marko Milošević je po svoj prilici veliki rusofil, Rusija mu je pružila i utočište, ali on nosi jaknu američkog brenda "ALFA INDUSTRY".

Inače, prethodno se je Milošević viđen na kremaciji svoje majke Mire Marković u Moskvi 2019. godine, a pre toga u javnosti nije pojavljivao gotovo 13 godina.

Marko Milošević u javnosti je poslednji put viđen povodom još jednog tragičnog događaja koji je zadesio njegovu porodicu, prilikom preuzimanja tela svog oca bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića koji je preminuo u Haškom sudu 2006. godine.

Inače, kako su ruski mediji ranije pisali, Marko je državljanin Rusije od 2014. godine. Ostao je veran svojim ljubavima - motorima i automobilima, a povezivali su ga i sa Irinom Begaj, ćerkom bivšeg predsednika ruskog Ustavnog suda Marata Baglaja.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kajzer Soze

14.06.2023 21:54

Kakve veze bre ima kakvu jaknu nosi? Šta je sa vama?

MM

12.07.2023 18:10

Pa i nocni vukovi voze bmw motockle, Rusi koriste Iphone i opcinjeni su svime sto je zapadno ili americko. Izgleda da je san svakog Rusa da bude Amerikanac