OVAJ SRBIN JE IZNEO CEO NAMEŠTAJ IZ KUĆE DA UDOVOLJI TINI TARNER: Otkrivamo hit anegdotu sa koncerta u Zemunu!

Autor:

Zabava

25.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anegdota sa koncerta Tine Tarner u Beogradu otkrivena.

OVAJ SRBIN JE IZNEO CEO NAMEŠTAJ IZ KUĆE DA UDOVOLJI TINI TARNER: Otkrivamo hit anegdotu sa koncerta u Zemunu!

Foto: Tanjug/AP

Tina Tarner

Muzička legenda Tina Tarner umrla je u 83. godini, saopštio je njen portparol. 

- Tina Tarner, kraljica rokenrola, umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj - istakao je saradnik poznate pevačice.

Foto: Youtube.com printscreen

Tina Tarner

 

Tina je gostovala u srpskoj prestonici tri puta. Tokom poslednjeg boravka 1990. godine posebno ju je dirnula domaćinska atmosfera u kojoj je dočekana, pa se osećala bukvalno kao kod kuće.

Tim koji je organizovao koncert vodio je novinar i publicista Srđan Stojanović.

Foto: Tanjug/AP

Tina Tarner slike

 

On je ispričao anegdotu u vezi s boravkom Tine Tarner u Beogradu i nevoljama u kojima su se našli kada su shvatili da na stadionu, koji je u to vreme bio u rekonstrukciji, nema prostorija u kojima bi se mogla smestiti garderoba za pevačicu i njene saradnike.

- Tinin nadobudni menadžer, koji je došao u Beograd nekoliko dana ranije, tražio je od nas da uzmemo nameštaj iz Interkontinentala, što nije bilo moguće. Pokušali smo da iznajmimo nameštaj od "Jugoeksporta", ali je cena najamnine bila 90 odsto od prodajne cene. Ja sam tada poslao momke iz tima u svoj stan da donesu kompletan nameštaj iz moje dnevne sobe, uključujući i tepih. Sva sreća, moja majka je tada bila na odmoru, inače nikada to ne bi dozvolila - priča kroz smeh Srđan Stojanović i dodao:

 

- Ti koncerti koji se izvedu 150 do 200 puta tokom godinu dana turneje ne razlikuju se mnogo u Beogradu, Londonu, Parizu ili Budimpešti. Postoji set pesama, može da se razlikuje za pesmu ili dve, u zavisnosti od raspoloženja, ali koreografija uvek ima isti tok. Koncert je bio fenomenalan, u svakom pogledu na najvišem nivou. U njenom pratećem bendu su bile zvezde poput Džona Majlsa, legendarnog engleskog klavijaturiste i gitariste koji je imao i svoju solo karijeru, zatim gitariste Lorija Vilsfilda i Timija Kapela na saksofonu i klavijaturama - ispričao je on prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading