SVETSKA ZVEZDA U CRNOJ GORI! Bivša devojka Ilona Maska posetila region, evo gde je pevačica USLIKANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je posetila zanimljiv događaj na Crnogorskom primorju!

SVETSKA ZVEZDA U CRNOJ GORI! Bivša devojka Ilona Maska posetila region, evo gde je pevačica USLIKANA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Grajms

Kanadska umetnica i pevačica Kler Elis Buše, poznatija kao Grajms, posetila je Crnu Goru. 200 stanovnika okupilo se 25. marta ove godine u želji da zajedno uče, stvaraju, žive duže i grade samoodržive zajednice. Ovaj skup traje do 25. maja, a Grajms je posetila segment koji je posvećen veštačkoj inteligenciji, kao i elitno mestu u Boki Kotorskoj, a fotku su podelili njeni fanovi na društvenoj mreži Tviter.

 

 

Grajms, koja je jedna od najeksperimentalnijih umetnica današnjice, i ranije je pokazivala interesovanje za ovakve stvari, što se može videti i u njenim spotovima. 

Pevačica je 2018. godine ušla u vezu sa biznismenom Ilonom Maskom, sa kojim je dobila sina X Æ A-12 2020. godine, a potom i ćerku Exu Dark Sideræl 2021. godine, kojoj je nadimak Y. Njih dvoje su se nedavno rastali, a ona je tada objavila da je izgubila svog najboljeg prijatelja i ljubav svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading