MILIJA LIČI NA MENE: Marija Mikić izašla iz PORODILIŠTA, a samo jedno je BRINE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se nada da će njena ćerka Đurđa prihvatiti brata Miliju!

MILIJA LIČI NA MENE: Marija Mikić izašla iz PORODILIŠTA, a samo jedno je BRINE! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija i Jovan

Pevačica Marija Mikić se porodila juče u GAK "Višegradska", a danas je po nju u porodilište stigao i ponosni otac dečaka, Jovan Pantić. Ona se porodila prirodnim putem, a nasledniku su dali ime Milija. Podsetmo, Marija i Jovan već imaću ćerku Đurđu.

- Milija liči na mene. Jednu crtu ima na Jocu, ali je više na mene. Za ime smo se zajedno odlučili jer je lepo i staro, iako do poslednjeg trenutko nismo znali da će defitinitvno biti to. Nadam se da će ga Đurđa lepo prihvatiti. Jedva čekamo da vidimo kako će da reaguje kad stignemo kući s bebom - rekla je Marija kad je izašla iz bolnice za 24Sedam.

Zbog tragedija koje su Srbiju zavile u crno, Jovan i Marija su odlučili da ne organizuju proslavu povodom rođenja deteta. Pre izlaska iz porodilišta, Marija je okačila stori na svom Instagram profilu i napisala da je spremna za izlazak iz bolnice.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Mikić čeka izlazak iz porodilišta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading