NOVA DRAMA U DOMU ŠAKIRE I PIKEA! Pevačica zabranila deci da fudbalerovu majku zovu BAKA?! ŠOK!

Autor:

Zabava

27.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je učinila sve da održi vezu svog sina i pevačice, Šakira je navodno zabranila deci da njenu svekrvu zovu bakom.

NOVA DRAMA U DOMU ŠAKIRE I PIKEA! Pevačica zabranila deci da fudbalerovu majku zovu BAKA?! ŠOK!

Foto: Instagram.com

Razvod Šakire (45) i Žerard Pikea (35) nakon više od 10 godina ljubavi navodno je ostavio dubok trag u odnosima između porodice. Poslednja drama vezana je uz fudbalerovu majku Montserat, koja je navodno potpuno skrhana situacijom i narušenim odnosom s unucima Sašom (7) i Milanom (10), kako piše magazin "Lecturas".

Prema informacijama izvora bliskog ovoj porodici, Pikeova majka je učinila sve da održi propalu ljubavnu vezu, a sada pati jer je unuci više ne zovu bakom, kako im je majka Šakira naredila.

Republika

Foto: instagram.com/shakira

Šakira i Pike se razveli

- Ostavio si me svekrvi kao susedu - stihovi su novog hita posvećenog Pikeu, a nedavni snimak njihove svađe dodatno je potstakla šuškanja o sve lošijem odnosu pevačice i Montserat.

- Ona je skrhana ratom koji je pokrenula Šakira - napisali su španski mediji, dodajući da je sada okrenula novi list, ali je još uvek jako potrešena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading