VODITELJKI BLJESNULE GAĆICE UŽIVO U PROGRAMU! Una Senić u nikad provokativnijem izdanju, kamera uhvatila njen TRENUTAK NEPAŽNJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su sve oči bile uprte u poznate ličnosti, voditeljka je izmamila poglede zbog svog donjeg veša.

VODITELJKI BLJESNULE GAĆICE UŽIVO U PROGRAMU! Una Senić u nikad provokativnijem izdanju, kamera uhvatila njen TRENUTAK NEPAŽNJE! (FOTO)

Foto: E Stock, TV Prva

E Stock, TV Prva

Sinoć je završena dvodnevna dodela MAC nagrada za 2023. godinu, na kojoj su se pojavile brojne poznate ličnosti sa domaće javne scene. Međutim, jedna od glavnih tema javnosti bila je voditeljka Una Senić.

Naime, Senićeva se na ceremoniji pojavila u crnoj haljini sa dubokim izrezom, a kamere su uspele da snime nezgodan trenutak dok je vodila program. Harizmatičnoj voditeljki su izvirile crne, čipkaste gaćice, a taj momenat je ubrzo postao viralan na svim društvenim mrežama.

Na internetu se odmah povela polemika da li je voditeljka namerno uradila ovo ili je u pitanju samo mali peh, a mi smo ovim povodom pozvali Unu, međutim, ona nije imala vremena da da da bilo kakav komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading