OVO JE APSOLUTNO ČUDO! Glumica u 49. godini postaje MAMA, otkrila da čeka BLIZANCE!

Autor:

Zabava

06.10.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica podelila je najlepše vesti!

OVO JE APSOLUTNO ČUDO! Glumica u 49. godini postaje MAMA, otkrila da čeka BLIZANCE!

Foto: Printscreen Youtube

Slavna glumica Hilari Svonk i njen suprug Filip Šnajder podelili su sa javnošću najlepše vesti - par je saopštio da čeka blizance, a glumica ne može da sakrije radost zbog nove životne uloge u kojoj će se naći kroz nekoliko meseci.


- Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost - biću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu da verujem - rekla je četrdesetosmogodišnja glumica u emisiji "Good Morning America".

Dvostruka oskarovka poručila je kako se oseća odlično i dodala da joj sva odeća već postaje tesna, a onda priznala da trudnoću smatra velikim blagoslovom.

 

Foto: Printscreen Youtube

Hilari Svonk

 

- Ovo je veliki blagoslov i apsolutno čudo - zaključila je na kraju.


Hilari i Filip u braku su četiri godine, a glumici je ovo drugi brak.

- Udati se za čoveka mojih snova pored svih ljudi koji nas vole. Bilo je to ostvarenje sna - rekla je jednom prilikom o venčanju koje se dogodilo nakon dve godine ljubavi.

Prvi Hilarin suprug bio joj je kolega Čad Lou, kog je upoznala na setu filma "Quiet Days in Hollywood", a venčali su se u septembru 1997. godine.

 

Foto: Printscreen Youtube

Hilari Svonk

 

Početkom 2006. se saznalo za razvod, a nakon što je godinu dana kasnije razvod finalizovan, glumica je počela da se viđa sa svojim agentom Džonom Kampisijem, s kojim je provela pet godina.

U martu 2016. potvrdila je veridbu s finansijskim savetnikom Rubenom Toresom, koji je nekada bio profesionalni igrač tenisa. Par nikada nije stigao do oltara, a onda je u njen život ušao Filip.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Београђанка

06.10.2022 13:18

Шта је ту чудно? Богу хвала. Жена ако има услова, здравствених и материјалних може и у 50им годинама да се оствари као мајка. Нек је благословено. Амин.