NJEGOVOM BRAKU SVI SU SE DIVILI - SVE DO SADA! Ljubavnica RASKRINKALA slavnog PEVAČA, priznala AFERU, pa objavila šokantnu prepisku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok su milioni njegovih fanova smatrali da pevač uživa u mirnom, porodičnom životu, istina je bila mnogo drugačija!

NJEGOVOM BRAKU SVI SU SE DIVILI - SVE DO SADA! Ljubavnica RASKRINKALA slavnog PEVAČA, priznala AFERU, pa objavila šokantnu prepisku! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen

Slavni pevač Adam Levin već nekoliko godina uživa u, naizgled, skladnom braku sa slavnom manekenkom Behati Prinslu, sa kojom ima dvoje dece, a početkom septembra sa javnošću su podelili srećne vesti kada su otkrili da će se njihovoj porodici uskoro pridružiti još jedan član.

 

Foto: Youtube Printscreen

Adam Levin i Behati Prinslu

 

I dok su ih mnogi smatrali jednim od najskladnijih parova svetskog šoubiznisa, pozadina je bila mnogo drugačija.

Naime, javnost su preplavile šokantne informacije o Levinovom neverstvu potkrepljene dokazima u vidu poruka koje je slavni pevač slao dvadesettrogodišnjoj devojci, koja je sada rešila da obelodani njegovu aferu.

 

 

- Žao mi je što sam bila sa čovekom koji nema ni trunku poštovanja ni kajanja. Imala sam aferu sa muškarcem koji je oženjem poznatim modelom i viktorijinim anđelom. U to vreme bila sam mlada i naivan i iskreno govoreći osećam se iskorišćeno. Nisam bila ono što sam danas, pa me je bilo vrlo lako izmanipulisati. Sigurna sam da znate ko je Adam Levin. On i ja smo se viđali oko godinu dana - ispričala je Samner Stroh u videu, a potom priložila dokaze u kojima se vide poruke koje joj je slao Levin.

Jedna od njih posebno je šokirala javnost, a u njoj pevač navodi da je razmišljao da svom trećem detetu da "njeno ime"!

- Čekam još jedno dete. Ako bude dečak, voleo bih da mu dam ime po tebi, voleo bih da se zove Samner. Da li je to tebi u redu? - stoji u poruci koju joj je uputio Levin, a koja je zgrozila javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading