PODRŽAVAJU PORODICE, A ZNAM S KIM VARAJU ŽENE! Jovana Jeremić uputila OŠTRU poruku, pa otkrila ko su LICEMERI koje je isprozivala!

Autor:

Zabava

14.09.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditeljka je iznela jasan stav!

PODRŽAVAJU PORODICE, A ZNAM S KIM VARAJU ŽENE! Jovana Jeremić uputila OŠTRU poruku, pa otkrila ko su LICEMERI koje je isprozivala!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić iznela je jasan stav o pojedinim osobama koje su bile na skupu podrške porodici, boreći se protiv održavanja Evroprajda, nazivajući ih licemerima!

Naime, Jovana je istakla da su se na tom skupu u prvim redovima pojavile osobe za koje zna da varaju žene i skrnave svoje porodice, tvrdeći da su se na ovom skupu pojavili zbog "griže savesti".

Foto: N. Mutić

Jovana Jeremić

 


- A najjači su neki koji su bili na skupu podrške porodici. Uredno varaju svoje žene, a prvi su u redovima za očuvanje porodice i smetaju im pederi! Licemeri! Sram vas bilo! Nemojte, molim vas, skrnaviti prave porodice zasnovane na ljubavi, a ne interesu i očuvanju kapitala! Zato ste tako bučni! Griža saavesti ubija! Tukući pedera pored sebe nećete ubiti moralnog pedera u sebi! - napisala je Jovana Jeremić na Instagramu, a potom za naš portal objasnila na koga se odnosila ova objava:


- Isprozivala sam ove koji varaju, jer svi ovi koje sam videla da su bili na tom skupu podrške, krstila sam se, za pola njih znam s kim varaju žene. Kao podržavaju porodice, a varaju svoje žene, pa tukući pedera misle da će da ubiju ne običnog nego moralnog pedera u sebi. Strašno, sram ih bilo! - rekla je Jovana za Republiku.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading