NAKON SKANDALA NA SVADBI DOBILA JE ZABRANU: Goca Božinovska se zbog OVOGA razvela od ŠIJANA: Nisam mogla protiv njega...

Autor:

Zabava

05.09.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom braku dosta se spekulisalo, a pevačica je jednom prilikom otkrila istinnu o razvodu od Zorana Šijana.

NAKON SKANDALA NA SVADBI DOBILA JE ZABRANU: Goca Božinovska se zbog OVOGA razvela od ŠIJANA: Nisam mogla protiv njega...

Foto: printscreen

Pevačica Goca Božinovska 1989. godine na letovanju u Crnoj Gori upoznala je svog bivšeg supruga, kik-boksera Zorana Šijana.


Kako je jednom prilikom otkrila za domaće medije, upoznali na jednoj plaži u Herceg Novom, a ljubav između njih se rodila odmah i istog trenutka znala je da je on "taj".


U braku su dobili ćerku Zoranu i sina Miroslava, a razvod je usledio 1996. godine. Iako su mediji više puta pisali o njihovom turbulentnom braku, Goca je jednom prilikom rešila da otkrije nepoznate detalje i razloge koji su doveli do kraha njihove ljubavi.
Republika

Foto: Instagram

Zoran Šijan sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom

 

Kako je ispričala pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, Šijanu je smetalo to što se Goca bavi pevanjem pa ju je često pratio na nastupima. Tokom jedne svadbe gde je Božinovska zabavljala goste, nastao je skandal nakon čega je Goca prestala da peva.

 
Bila sam na jednoj svadbi i gost je krenuo da me spopada, nisam se mogla odbraniti. Stavio mi je pare u odelo a onda je moj Šijan skočio. Rekao je da odmah napustim veselje i krenem kući. Nisam znala kako da odem sa svadbe, ljudi ostaju bez pevačice, kako to sad. Nisam mogla protiv njega. Krenula sam i rekla ljudima da idem samo do auta da uzmem nešto. "Kakvog auta, ona više neće pevati i gotovo", rekao je on. Sve vreme u autu dok smo išli kući je ćutao, reč nije progovorio - rekla je pevačica a onda nastavila da priča šta se desilo kada su došli kući.

 

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

 


- A onda kada smo došli kući, rekao je: "Vidi, što si pevala, pevala. Sad uzmi lepo telefon, nazovi Zlatu neka obavesti sve tvoje menadžere da ne pevaš. Tako je bilo, rekla sam da više neću pevati jer imam probleme sa mužem.

Goca Božinovska se oglasila nakon saobraćajne nesreće: Samo mislim na to kako sam mogla da nas ubijem

- Niko nije mogao da veruje, molili su me ali nisam mogla. I tako sam ja prestala da pevam. Nisam pevala 7 godina. Nakon toga sam opet počela, ali on je svuda išao sa mnom. Brzo posle toga smo se i rastali - zaključila je Goca pre nekoliko godina u emisiji "Ami G šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading