TA PRIČA JE STARA 40 GODINA! Vesna Zmijanac se RAZBESNELA nakon priča da je varala Kemiša, pa porućila samo JEDNO!

Autor:

Zabava

30.08.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac oglasila se nakon spekulacija da je navodno Kemiša prevarila s njegovim prijateljem Draganom Stojkovićem Bosancem.

TA PRIČA JE STARA 40 GODINA! Vesna Zmijanac se RAZBESNELA nakon priča da je varala Kemiša, pa porućila samo JEDNO!

Foto: ATA Images

Nakon što su u javnost isplivale tvrdnje Miroljuba Aranđelovića Kemiša o navodnoj preljubi pevačice Vesne Zmijanac, koja ga je, kako kaže, varala dok su bili u braku i to sa njegovim prijateljem i kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem, ovim povodom oglasila se i pevačica.

Naime, Vesna je vidno iznervirana zbog Kemišovih tvrdnji oštro odgovorila da je to "glupost".

- To je glupost od pre 40 godina, ja sam na plaži u Atini, a vi me uzemiravate time, strašno - kratko je rekla pevačica za Informer.

Podsećamo, Kemiš je 1987. godine, nakon što se razveo od Zmijančeve, detaljno objasnio zašto je došlo do kraha njihovog braka, navodeći i da je zbog nje njegova nova supruga trpela stravične posledice.

Foto: Republika/ATA Images

Zorica Brunclik, Kemiš i Vesna Zmijanac

 

Reč je o Miroljubovom otvrenom pismu objavljenom u jednom nedeljniku, a u kojem, između ostalog, piše:

- Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - naveo je aranžer i dodao da su muke za njega počele tek posle razlaza sa Zmijančevom:

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Miroljub Aranđelović Kemiš

 


- Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim. aut.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim anagažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac) - kazao je aranžer i dodao:

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik i Kemiš

 

- Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje 'nesrećnu ljubav' sa mnom. Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendenciozna afirmacija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sada živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagandnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je Kemiš u otvorenom pismu.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading