Poznata pevačica boluje od RETKE BOLESTI! Trpi UŽASNE BOLOVE, svet u ŠOKU!

Autor:

Zabava

19.08.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sia teško bolesna.

Poznata pevačica boluje od RETKE BOLESTI! Trpi UŽASNE BOLOVE, svet u ŠOKU!

Foto: youtube.com/printscreen

Kada se pevačica Sia Furler pojavila na muzičkoj sceni, privlačila je pažnju širom sveta, a po jedinstvenom stilu su je svi prepoznavali. Njena frizura koja je prekrivala lice bila je intrigantna mnogima, pored interesovanja za izgled, mnogi su se zanimali i za njen privatan život.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sia Furler

Ona je jednom prilikom otkrila da boluje od retkog poremećaja - Elers-Danlos sindroma.

- Hej, patim od neurološkog poremećaja i užasnih bolova, u pitanju je Elers-Danlos sindrom. Htela sam da kažem svima vama koji osećate bol, bilo fizički, bilo emocionalni — volim vas i samo napred. Život je težak. Bol demorališe, ali vi niste sami - napisala je ona jednom prilikom na Tviteru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sia Furler pati od retke bolesti

- Samo da razjasnim, ja imam neurološki poremećaj u Elers-Danlos. Elers-Danlos nije neurološka bolest. Izvinjavam se zbog zabune - dodala je pevačica.

Inače, Elers-Danlosov sindrom je veoma retka nasledna bolest vezivnog tkiva koja obično dovodi do neobično fleksibilnih zglobova, elastične kože i lomljivosti tkiva. Javljaju se i poremećaji unutrašnjih organa: srca, krvnih sudova, creva, velikih zglobova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading