Roditelji Ace Sofronijevića su se ODREKLI SVEGA da bi on uspeo, a on im OVAKO VRAĆA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević našao način da se oduži roditeljima.

Roditelji Ace Sofronijevića su se ODREKLI SVEGA da bi on uspeo, a on im OVAKO VRAĆA! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aca Sofronijević

Aca Sofronijević je jedan od najboljih harmonikaša na našim prostorima, a da bi to postao njegovi roditelji Milena i Radovan su se odricali mnogih stvari. Oduvek su mu bili velika podrška i veoma su ponosni na svog sina. 

Republika

Foto: youtube.com/ Zenska Tv

Aca Sofronijević

Naime, Aca je još kao dete maštao kako na velikoj sceni svira sa najvećim zvezdama, a da bi mu to ostvarili, njegoviroditelji su i poslednji dinar davali na njegove časove i usavršavanje.

- Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima,tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča. Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe. Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio.Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati - izjavio je Sofra svojevremeno, prenosi Stori, a sada je odlučio da ih obraduje.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aca Sofronijević roditeljima zahvalan na svemu

Naime, on je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio porodičnu fotografiju i pokazao svima da se sa roditeljima uputio na odmor u Crnu Goru.

- Evo posle 30 godina idemo na more zajedno mi Sofronijevići... - napisao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

20.08.2022 10:55

Otac njega vozi na more.