Sin Dragane Mirković NAPUŠTA porodični dom? Marko zbog LJUBAVI dolazi u Beograd!

Autor:

Zabava

19.08.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bjelić zbog devojke želi da se preseli iz Ausrije u Beograd.

Sin Dragane Mirković NAPUŠTA porodični dom? Marko zbog LJUBAVI dolazi u Beograd!

Foto: ST/D. KADIĆ

Ćerka i sin Dragane Mirković privlače veliku pažnju javnosti, naročito otkada su otvorili društvene mreže. Posebnu pažnju je sada privukao Marko Bjelić, koji je u Beogradu našao devojku zbog koje kako se navodi, želi da se preseli u Beograd.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

- Marko se mnogo zaljubio. Bio je sa devojkom prvo na moru u Hrvatskoj, a onda su otišli zajedno u Budvu. Kada je Dragani poslao poruku da se neće vraćati u Beč ona je doživela veliki šok. Marko joj je napisao da ostaje na moru do kraja avgusta, a onda će naći stan u Beogradu gde će biti neko vreme. Gaga se odmah uplašila da nije možda našao neko loše društvo, a onda joj je sin objasnio da je sve to zbog nove devojke sa kojom mu je mnogo lepo. Tada joj je pao kamen sa srca - tvrdi izvor za Stil i dodaje:

Republika

Foto: INSTAGRAM/MARKO.VNM

Marko Bjelić

- Dragana još nije upoznala njegovu devojku, pa je zamolila Marka da se što pre vide svi zajedno i on joj je to obećao. Ovih dana treba da se sastanu u Beogradu, a Gaga je već saznala da se njena potencijalna snajka zove Anastasija i da je iz dobre kuće. I ona je završila fakultet kao i Marko, ali se još nije zaposlila. Treba razumeti i Draganu, ona zna da je njen sin dobra prilika jer potiče iz bogate porodice i da ga devojke jure i zbog toga, a ne samo zbog lepote - navodi pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

20.08.2022 10:51

Dobrodošao Srbine u svoju domovinu!