10 godina bila U VEZI SA OCEM, silovao je na venčanju, pa OSTAVIO kad je ZATRUDNELA: Slavna glumica jezivim PRIZNANJEM šokirala javnost!

Autor:

Zabava

18.08.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena užasavajuća životna priča ledi krv u žilama!

10 godina bila U VEZI SA OCEM, silovao je na venčanju, pa OSTAVIO kad je ZATRUDNELA: Slavna glumica jezivim PRIZNANJEM šokirala javnost!

Foto: Youtube

Čuvena holivudska glumica, koja je karijeru započela u Diznijevim filmovima, a potom se proslavila ulogama u čuvenim ostvarenjima poput "American Graffiti" i "One Day at a Time", Mekenzi Filips, iznela je u javnost jezivu priču iz svog života nakon koje je svet ostao u šoku.

Naime, slavna glumica u iskrenom razgovoru sa Oprom Vinfri jednom prilikom rešila je da otvori dušu i konačno javno ispriča sve najmračnije tajne iz svog života.

Mekenzi je tada u užasavajućoj ispovesti priznala da je čitavih 10 godina, od svoje 19. godine, bila u incestuoznoj vezi sa svojim ocem Džonom Filipsom, a ove vesti zatekle su sve članove njene porodice, a posebno njene polusestre, ali i bivše supruge njenog oca.

Foto: Youtube

Mekenzi Filips tokom gostovanja kod Opre Vinfri

Kako kaže, jedino za čim žali je to što im je ove potresne vesti saopštila na ovaj način.

Mekenzi je tada ispričala da je sve počelo kada ju je otac silovao veče pred venčanje 1979. godine.

- Veče pred moje venčanje, moj otac se pojavio s namerom da ga spreči. Uzela sam mnogo pilula i moj otac je uzeo tonu svega. Zaspala sam na njegovom krevetu... - započela je priču glumica.

Sledećeg dana ga je pitala zašto ju je silovao, a on joj je zbunjeno odgovorio pitanjem "Silovao? Zar nismo vodili ljubav?".

Foto: Youtube

Mekenzi Filips tokom gostovanja kod Opre Vinfri

Tada je počela njihova dugogodišnja devijantna veza.

- Nije se dešavalo svakog dana, niti svake nedelje. Ali svakako se dešavalo mnogo puta - ispričala je Mekenzi Opri Vinfri tvrdeći da je njihova veza vremenom postala sporazumna, a to je uporedila sa stokholmskim sindromom, kada zlostavljana osoba počinje da razvija emocije prema svom zlostavljaču.

Mekenzi je kasnije objavila i biografiju u kojoj je otkrila još neke potresne detalje iz svoje prošlosti, između ostalog da se drogirala od svoje 11. godine kada joj je otac ponudio kokain, ali i da su se u godinama koje slede često drogirali zajedno.

Glumica je potom otkrila da je njihova veza okončana kada je zatrudnela, i kada nije bila sigurna da li je otac deteta njen suprug ili - njen otac. Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

Prema njenim rečima, njen otac je osećao da su njih dvoje zaljubljeni, a jednom prilikom čak je predložio da pobegnu iz zemlje, negde gde ih ljudi neće osuđivati zbog njihove veze.

Ali, ta veza za nju je, kako kaže, bila izvor mnogih duševnih boli, zbog čega decenijama pokušava da "popravi emocionalnu štetu", a uspela je da mu oprosti tek nakon njegove smrti.

Republika

Foto: Youtube

Mekenzi Filips tokom gostovanja kod Opre Vinfri

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin.

Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru. Doduše, imala je manji povratak u kultnoj seriji "Orange is a new black", kada je igrala zavisnicu od narkotika.

Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Pera

20.08.2022 09:34

Otac je ljiga od coveka,ali ni ona nije nista bolja od njega.Jos uvek cekam da vidim primer u kojem je zena preuzela odgovornost za svoje postupke. "Uzela sam gomilu pilula,zaspala sam a on me silovao,napila sam se do obrva i polu gola sela u kola sa nepoznatom gomilom muskaraca" i slicno.Uvek je kriv neko drugi iako je ona zajednicki cinilac u svim primerima.

Dragan

23.08.2022 07:19

Americká posla 😎

Dragan

23.08.2022 07:19

Americká posla 😎