REGISTROVAO AUTOMOBIL, POSLE NEKOLIKO MINUTA NAPRAVIO KATASTROFALNU NEZGODU: Vozilo bilo puno tinejdžera!

Autor:

Svet

18.08.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno je da je mladić išao prevelikom brzinom, usled koje je prošao kroz barijeru i udario u drugo vozilo.

REGISTROVAO AUTOMOBIL, POSLE NEKOLIKO MINUTA NAPRAVIO KATASTROFALNU NEZGODU: Vozilo bilo puno tinejdžera!

Foto: Lubomir Benkovsky/Bulphoto Agency via AP

Bugarska policija na terenu

Fraktura ključne kosti i prelom kuka, još su i blage povrede za tragediju koja je mogla uslediti kada se mladić od 19 godina svojim automobilom, usled neprilagođene brzine, zakucao u drugo vozilo.

Da nevolja bude veća, samo minut pre katastrofalnog udesa koji je izazvao, mladić iz Bugarske je registrovao svoj automobil, a sa njim u vozilu bila su još dva tinejdžera, jedan od 16 i drugi od 17 godina.

Spektakularnu nezgodu, na jednom od najprometnijih bulevara u gradu Vidin u Bugarskoj, ovaj devetanestogodišnjak je izazvao kada je izgubio kontrolu nad vozilom, prošao kroz barijeru i udario u automobil kojim je upravljala žena od 55 godina, prenose bugarski mediji.

- Dečak od 16 godina ima frakturu ključne kosti. Žena ima prelom jednog kuka. 19-godišnji vozač i drugi dečak nisu teže povređeni. Trenutno je utvrđeno da je 19-godišnji vozač išao veoma velikom brzinom. U njegovom automobilu su se vozila dva dečaka – 16 i 17 godina - rekla je Raina Petrova, tužilac u Okružnom tužilaštvu Vidin.

Jedan od svedoka je naglasio da se ovim bulevarom često vozi velikom brzinom, zbog čega bi bilo poželjno postaviti video nadzor.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading