U javnost isplivali NEPOZNATI DETALJI sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd: POROTNICI BEZ SRAMA!

Autor:

Zabava

07.07.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džudi Belinger, zapisničarka sa suđenja Džoni Depa i Amber Herd iznela je nove informacije sa suđenja, koje su izazvale neverovatne reakcije javnosti.

U javnost isplivali NEPOZNATI DETALJI sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd: POROTNICI BEZ SRAMA!

Foto: Tanjug/AP

Džudi Belinger, zapisničarka sa suda na kom se odvijao proces između Džonija Depa i Amber Herd, rekla je kako su se neki porotnici namučili da ostanu budni tokom suđenja koje je trajalo šest nedelja.

- Bilo je nekih porotnika koji su dremali. Bilo je teško. Bilo je puno svedočenja preko videa, oni bi sedeli na svojim mestima i odjednom bih videla kako im glave padaju - prenosi People.

Foto: Tanjug/AP/ATA Images

Džoni Dep i Amber Herd

- Nažalost, ona je bila zamena i nije učestvovala u odluci, ali ona je verovatno najviše slušala. Primetila sam njene izraze lica, bila je fokusirana na svaku reč. Mislim da bi bila sjajna porotnica, ali na kraju nije glasala - dodala je ona napominjući da porotnica koja je obraćala najviše pažnje na suđenje na kraju nije imala pravo glasa. 

Belingerova se našla u centru pažnje jer je osvanuo snimak na kome je zagrlila Džonija Depa. Obožavaoci slavnog glumca su taj snimak dočekali sa odobravanjem, dok su fanovi Amber Herd u tome videli pristranost suda.

Zapisničarka je kasnije pojasnila da ona nije zaposlena u sudu, nego u privatnoj kompaniji koju je sud unajmio da vodi zapisnik.

Foto: YouTube/Printscreen

Džudi Belinger

- Nakon završnih reči odlučila sam da izađem iz sudnice da udahnem malo vazduha - prepričala je zapisničarka i dodala kako je zakasnila u sudnicu, koja se u međuvremenu zatvorila.

Depovi advokati, tvrdi Belingerova, poneli su njene stvari iz sudnice, a kad su joj ih vraćali, s njima je bio i Dep, koji ju je tom prilikom zagrlio i zahvalio joj se na obavljenom poslu, prenosi Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading