KLAN VELJKA BELIVUKA POD JAKIM OBEZBEĐENJEM VRAĆEN U PRITVOR: Završeno današnje ročište (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.07.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod jakim obezbeđenjem pripadnici klana Veljka Belivuka prevezeni su iz Specijalnog suda u pritvor.

KLAN VELJKA BELIVUKA POD JAKIM OBEZBEĐENJEM VRAĆEN U PRITVOR: Završeno današnje ročište (VIDEO)

Foto: Republika

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je izjašnjavanjem o krivici optuženih, nastavljeno pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Srđan Lalić jedan od optuženih pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za najteža krivična dela, priznao je na današnjem ročištu izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret među kojima je i pet ubistava.


Miljković i Belivuk, kao i ostali optuženi, su se izjasnili da nisu krivi, dok je Lalić rekao da je kriv i da će detaljno izneti odbranu, nakon čega su ga stražari odvojili od ostatka optuženih.

Na jučerašnjem pripremnom ročištu pročitana je optužnica do kraja.

Takođe, Belivuk i Miljković su angažovali nove advokate, Vladu Petrovića i Gordanu Božilović Petrović i oni će ih nadalje zastupati.

Ranije je pripremno ročište odlagano nekoliko puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading