NE MOGU DA GLEDAJU ZLIKOVCE! Jedino Goksijeva udovica skupila snagu i došla na suđenje Belivuku!

Autor:

Hronika

06.07.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se održava suđenje Veljku Belivuku, poznatijem pod akronimom Velja Nevolja, a na sudu se pojavila samo žena pokojnog Goksija.

NE MOGU DA GLEDAJU ZLIKOVCE! Jedino Goksijeva udovica skupila snagu i došla na suđenje Belivuku!

Foto: Republika

Jelena Veličković sa advokatom

Od svih Veljinih žrtava, sve supruge su odustale od dolaska, jer ne mogu da gledaju zlikovce u lice. Jedino je udovica Gorana Veličkovića Goksija i danas smogla snage i u pratnji advokatice Vesne Golubović došla na zakazano ročište. 

Foto: Republika

Jelena Veličković u pratnji advokatice

Podsetimo, pripremno ročište klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Sat i po vremena pre zakazanog termina ročišta u zgradu suda su pod jakim merama obezbeđenja dovedeni pripadnici klana iz Centralnog zatvora.

Sa slobode su u pratnji advokata došli Slađana Sekulić, jedina žena u klanu, Vladimir Dimitrijević i nekadašnji golman Rukometnog kluba Partizan Vladislav Đorđević.

Foto: Privatna arhiva

Jelena i Goksi sa prvim sinom

Nakon što je juče završeno sa čitanjem optužnice, danas će po prvi put govoriti pripadnici klana, koji će se izjasniti o krivici, a zatim će odbrana početi sa uvodnim izlaganjima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading