OVO je žena sa kojom je PIKE PREVARIO ŠAKIRU: Svet u ŠOKU nakon SAZNANJA o AFERI, svi se pitaju da li je ovo MOGUĆE?! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je žena sa kojom je Pike prevario Šakiru!

OVO je žena sa kojom je PIKE PREVARIO ŠAKIRU: Svet u ŠOKU nakon SAZNANJA o AFERI, svi se pitaju da li je ovo MOGUĆE?! (FOTO)

Foto: instagram.com/shakira

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su Šakira i Pike prekinuli odnos jer je navodno prevario sa majkom saigrača Barselone, sad su počeli da isplivavaju razni detalji afere.

Pevačica Šakira i španski fudbaler Džerard Pike raskinuli su nakon 12 godina zajedničkog života, jer ju je kako se spekuliše prevario sa majkom saigrača Barselone, nakon toga su se oglasili i potvrdili njihov raskid, te su zbog dobrobiti svoje dece koja su im kako oni tvrde prioritet, zamolili za privatnost.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Gavinin Anasi

 

Naime, kako se spekuliše Šakira je Pikea uhvatila u prevari sa Gavinin Anasi, majkom Pabla Gavija igrača Barselone, a uhvatila ih je na delu u svlačionici.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAVI (@pablogavi)

 

Problemi u njihovoj vezi postoje već izvesno vreme, navode španski mediji, ali sada je jedan neimenovani izvor istakao da se poznati fudbaler iselio iz njihovog doma, te da je iznajmio stan u Barseloni. U međuvremenu sa svojim igračima iz kluba redovno posećuje noćne klubove i dobro se zabavlja.

Sa druge strane, iako se veruje da je Pike Šakiru prevario sa majkom saigrača, španski mediji tvrde da se prevara dogodila tokom jednog od izlazaka, a da je devojka sa kojom je uhvaćen Suzi Kortez, manekenka, atletičarka i voditeljka i navijačica.

Otkriveni detalji iz života Suzi Kortez

Suzi Kortez je dobro poznato ime u Brazilu u manekenstvu, atletici i televizijskom vođenju. Pored toga, dobila je titulu Miss Bumbum 2015. Za one od vas koji ne znaju, „Miss Bumbum“ je takmičenje lepote koje se održava u Brazilu, a pobednica dobija nagradu za zadnjicu koja se smatra najvećom u zemlja.
Kampinas, koji se nalazi u Sao Paulu u Brazilu, je trenutna lokacija kuće 32-godišnje. Aktivna je na Instagramu i ima skoro 58 hiljada ljudi, a drži i stranicu na OnliFans-u.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

Pike me je pitao koliko mi je velika

 

U jeku skandala, oglasila i navijačica Barselone, Suzi Kortez za koju se sumnja da je u aferi sa fudbalerom, tvrdeći da je Pike i njoj slao nepristojne ponude, ali je ona do sada ćutala iz poštovanja prema Šakiri.

- On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila - rekla je ona za El Diario NY.
Suzi je otkrila da je Pike njen broj dobio od bivšeg predsednika Barselone Sandra Rosela.
- Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Evropu, uvek me je pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene - zaključila je Suzi.
Ni Šakira ni Pike još nisu komentarisali ove navode., a šta je istina videćemo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Brana

06.06.2022 23:59

Mesi i Kotunjo face a ovaj zvalavi bi odavno otisao iz Barse kao anonimi da nije ozenjen Šakirom...