NEŠTO MU JE PROMAKLO? Muškarac zatekao ženu sa komšijom, pa mu uputio nekoliko reči: Misteriozna poruka kruži društvenim mrežama

Autor:

Lifestyle

05.06.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Britanac ostavio je poruku na Reditu kada je svoju ženu zatekao u prevari sa prvim komšijom. Njegove reči preko noći postale su viralne, najviše zbog toga što je teško protumačiti njihovo značenje.

NEŠTO MU JE PROMAKLO? Muškarac zatekao ženu sa komšijom, pa mu uputio nekoliko reči: Misteriozna poruka kruži društvenim mrežama

Foto: pexels.com

Pre nego što je otkrio šta poručuje komšiji, muškarac je naglasio da je došao kući i zatekao ga sa svojom ženom, kao i da smatra da je njegov ton u poruci sasvim na mestu. Šta vi mislite?

Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa udatom ženom i da mi nismo u otvorenoj vezi, pa stvarno ne bi trebalo da praktikuješ 'prljave radnje' sa njom - navodi muž u poruci, ističući da potpuno razume da je čovek ponekad usamljen.

Ni najmanje mi ne smeta to što si svratio na kratko, kada nisam bio kod kuće. Bilo bi lepo da mi, sledeći put kada odlučiš da to uradiš, javiš malo ranije, kako bih ti napravio mesta da se parkiraš -  napisao je, a poruku završio sledećim rečima:

- Uzdravlje, broj 86.

Republika

Foto: shutterstock

Muž, prevara/Ilustracija

Ovu poruku komentarisalo je hiljade korisnika. Mnogima nije bilo jasno da li je reč o ironiji ili ovom muškarcu zaista ne smeta prevara koja se dogodila.

- Ono 'hej' je mrvicu kontroverzno. Malo smanji doživljaj - glasio je jedan od komentara.

- Da li si ozbiljan ili je ovo neka sprdnja? Kako ovo može da se shvati? Meni ovo liči na pasivnu agresiju - pisali su ljudi...

Jedan korisnik je izjavio da je on takođe Britanac, ali da ne može da shvati da li je ovo "olimpijski nivo sarkazma" ili mu je "nešto promaklo", prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading