ĆERKA DONATELE VERSAĆE JOŠ IZDEFORMISANIJA OD MAJKE: Prizor ALEGRE koji je mnoge NAVEO NA ZGRAŽAVANJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ćerka Donatele Versaće unakaženija od majke.

ĆERKA DONATELE VERSAĆE JOŠ IZDEFORMISANIJA OD MAJKE: Prizor ALEGRE  koji je mnoge NAVEO NA ZGRAŽAVANJE! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Nakon što je vlasnik modne imperije "Versace" Đani Versaće brutalno ubijen u sačekuši ispred kuće, njegovu modnu kuću su preuzele njegove sestra Donatela i njena ćerka Alegra, koja je ujedno bila i njegova mezimica, a kojoj je ostavio deo svojih deonica.

Njegova sestra Donatela je kao mlađa maloletnica sa samo 11 godina izlazila po klubovima sa svojim bratom, pa je poput svog brata kako je ona tvrdila postala prilično razudana.

Još tada je ona počela menjati svoj izgled, a sa samo 11 godina je počela da blajha kosu. Nakon toga, njen život su osim svih poroka, obeležile i plastične operacije, te je prozvana kraljicom plastike, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Svojim izgledom Donatela ne prestaje privlačiti pažnju javnosti, i najčešće je zbog toga tema medija. Preteranim botoksom i brojem operacija izgled ove nekadašnje lepotice izaziva čuđenje, pa i zgražanje.

youtube printscreen

Alegra Versaće

 

Ono što je zgrozilo javnost dodatno je i to što je Donatela izjavila da na njenom telu još ima prostora za operacije.

Da iver ne pada daleko od klade, pokazuje i njena kćerka Alegra, koja izgledom jako podseća na majku. Ima 31 godinu, zavisnik je "dobrog izgleda", te je na sebi uradila veliki broj operacija. Retko se pojavljuje u javnosti, i ne pokazuje veliku zainteresovanost za modu.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jana

25.05.2022 15:32

Medene su 1000 plastičara im ne može pomoći. Groteska

Jebo vas bog ludi

25.05.2022 19:44

Vi niste normalni, novinari još manje!