PREDAH IZMEĐU SASTANAKA! Evo kako se predsednik osvežava u DAVOSU! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.05.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i danas boravi u Davosu gde je od jutros imao niz važnih sastanaka i razgovora u okviru Svetskog ekonomskog foruma.

PREDAH IZMEĐU SASTANAKA! Evo kako se predsednik osvežava u DAVOSU! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Svaki sastanak je ovekovečio fotografijom. U trenucima predaha, objavio je jednu kojom nam je otkrio kako se osvežava između sastanaka.

- Najbolje osveženje u pauzi između sastanaka - napisao je predsednik na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije.

 

 

 

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće 24. i 25. maja 2022. godine u švajcarskom gradu Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Tokom dvodnevnog boravka u Davosu, predsednik Vučić učestvovaće na sesiji Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana, kao i u diskusiji na temu Uspostavljanje mira, obnavljanje rasta i ostvarivanje održivosti.

Na ovogodišnjem forumu predsednik Vučić imaće i niz bilateralnih susreta sa svetskim zvaničnicima, predstavnicima finansijskih institucija i vodećih kompanija u svetu.

Svetski ekonomski forum u švajcarskom alpskom gradiću Davosu počeo je juče posle dvogodišnje pauze jer je pandemija korona virusa sprečavala političke i poslovne lidere, stručnjake i aktiviste da se okupe. 

Neke od tema ovogodišnjeg fora biće: rastuće cene hrane i goriva, rat u Ukrajini, klimatske promene, suša i nestašica hrane u Africi, nejednakost između bogatih i siromašnih, autokratski režimi i pandemija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading