ZUKORLIĆ I POZNATI MAFIJAŠ DELILI JOŠ JEDNU ŽENU: Trese se Srbija, otkrivamo najnovije informacije: SVE JE POČELO KADA JE UPISALA MUFTIJIN FAKULTET!

Autor:

Vesti

25.05.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muftija i lider SPP Muamer Zukorlić delio je još jednu ženu(ime i prezime poznazo redakciji) sa poznatim mafijašem, otkriva Republika.

ZUKORLIĆ I POZNATI MAFIJAŠ DELILI JOŠ JEDNU ŽENU: Trese se Srbija, otkrivamo najnovije informacije: SVE JE POČELO KADA JE UPISALA MUFTIJIN FAKULTET!

Foto: ST/pixabay.com

Naime, pored poznate manekenke, o čemu je naš portal već pisao, postoji još jedna žena s kojom su bili muftija i poznati mafijaš.

Kako objašnjava naš izvor, ona je nakon prekida veze sa Zukorlićem, uplovila u vezu s poznatim mafijašem, a ne isključuje mogućnost da je to uradila iz osvete.

- Radi se o devojci koja je studirala kod muftije na Univerzitetu i u gradu je bila poznata kao veoma luckasta, kretala se u problematičnim krugovima, a poznato je i to da je u osnovnoj školi pobegla od kuće. Odjednom se sve promenilo, upisala je fakultet kod muftije u Novom Pazaru, a zatim postala i aktivna u stranci, gde je na skupovima često govorila. Potpuno je promenila način života, ali i stil oblačenja - priča naš izvor i dodaje da je u periodu dok je bila u tajnoj vezi s muftijom veoma često nosila hidžab. 

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/SANA PRESS, Facebook, Tanjug/D. Kujundžić, ST/P. Divac

 

 

Kako dalje objašnjava, veza sa muftijom je trajala nekoliko godina.

- Bili su zajedno nekoliko godina, a nakon njihovog prekida ona je postala bliska sa poznatim mafijašem, sa kojim je svakodnevno kačila slike i snimke na društvenim mrežama. Nisu se razdvajali, zajedno su putovali svuda, a spekulisalo se da je upravo iz osvete muftiji uplovila u vezu sa mafijašem - kazao je naš sagovornik.

On dodaje da Zukorlić s njom nije bio venčan, kao ni mafijaš.

- Ona nije bila u braku ni sa jednim od njih. Za razliku od ostalih žena, o kojima se pisalo proteklih dana, da je muftija Zukorlić sa njima bio venčan po šerijatskom zakonu, sa njom to nije bio slučaj. Sa mafijašem je takođe bila u vezi, a nakon prekida odnosa i sa njim, postala je bliska sa devojkom koju je poznati mafijaš zlostavljao, zbog čega je bio i privođen.

Podsetimo, Republika je pre dva dana otkrila da je Zukorlić imao i četvrtu ženu, manekenku, koja je javnosti poznata po tome što je bila u braku sa mafijašem.

- Muftija je bio u ozbiljnoj, dugogodišnjoj vezi sa jednom manekenkom (ime i prezime poznato redakciji). Ona se pojavljivala na TV-u, imala je uspešnu karijeru, ali je ipak najpoznatija kao bivša žena velikog mafijaša sa ovih prostora. Reč je o čoveku koji je bio i na optužnici za neka od najtežih krivičnih dela, a poznat je i po stravičnom nasilju nad jednom od svojih bivših devojaka - pisala je Republika pre dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
biki

26.05.2022 08:46

gde ste citaoci, napisite nesto o ovoj mafijasici, zna li neko o kojoj se radi, sta sam propustila o ovom mafijasu kog toliko velicaju