TENZIJE U NOVOM PAZARU SE NE SMIRUJU: Zbog Elme počele podele i u SPP

Autor:

Vesti

17.05.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska mreža SPP, naime, objavila je post - sliku Elme Elfić Zukorlić uz poruku "Ogrešili ste se, tražite halal od nje.

TENZIJE U NOVOM PAZARU SE NE SMIRUJU: Zbog Elme počele podele i u SPP

Foto: ST/P.Divac

Dok bukti rat u porodici Zukorlić na između Usamea Zukorlića, sina iz prvog braka pokojnog muftije Muamera Zukorlića, i Elme Elfić Zukorlić, muftijine druge žene, deo Stranke pravde i pomirenja, na čijem čelu je Usame Zukorlić, pružio je podršku Elmi.

Ženska mreža SPP, naime, objavila je post - sliku Elme Elfić Zukorlić uz poruku "Ogrešili ste se, tražite halal od nje." Post je preuzela i sama Elma i objavila kao stori na profilu na Instagramu. Na čelu Ženske mreže SPP je dr Jasmina Nikšić, ali ona juče nije odgovarala na pozive, kao ni na poruku s konkretnim pitanjima kome je ovo upućeno, ali i boji li se reakcije/sankcija vrha stranke zbog objave.

Disonantni tonovi u porodici počeli su odmah posle muftijine smrti, a javnost je za tenzije saznala pošto je Usame Zukorlić objavio da je njegov otac otrovan i da su to potvrdile dve strane laboratorije, a Elma poručila da je za ceo slučaj saznala iz medija. Od tada se nesporazumi samo nižu, a izvori našeg lista navode da veći deo porodice smatra da Elma treba da se povuče u kuću i ostavi svoj posao (na fakultetu i u Ministarstvu prosvete), te je zato stalno napadaju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading