Ana Nikolić tvrdila da je SPASILA dete KINEZA od NUKLEARNE katastrofe i da ga je USVOJILA! Skandal o kom javnost bruji čitavu DECENIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.05.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal Ane Nikolić se ni posle 11 godina ne zaboravlja.

Ana Nikolić tvrdila da je SPASILA dete KINEZA od NUKLEARNE katastrofe i da ga je USVOJILA! Skandal o kom javnost bruji čitavu DECENIJU! (VIDEO)

Foto: instagram

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić se pre 11 godina fotografisala sa bebom koja je iz Kine, tvrdeći da je zapravo uz Japana i izjavila da će je čuvati „sve dok su tamo zamljotres i nuklearna katastrofa".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić koristila dete iz Kine za marketinške svrhe

Na Tviteru se pojavila njena fotografija sa detetom, te je jasno da ovaj njen potez niko ne zaboravlja, a mnogi su se zapitali da li je ovo njen najveći blam.

- Nikad ne zaboravi da je Ana Nikolić pozajmila kinesku bebu od nekih Kineza iz blokova za slikanje i rekla novinarima da je to dete iz Japana koje čuva dok je tamo zemljotres i nuklearna katastrofa.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Ana Nikolić sa detetom Kinezom

Te iste godine mediji su uspeli da dođu do oca deteta koji nije želeo da razgovara na ovu temu i konstantno je ponavljao da ''ne sme da priča''.

Ana je u tom periodu davala različite izjave od toga da će dete ostati kod nje nekoliko godina ili zauvek, do toga da roditelji dolaze po njega kroz mesec dana. Nikolićeva je tvrdilla da je ona mališanu staratelj, ali da ga nije usvojila.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić o detetu iz Kine

- Nisam zvanično staratelj malog Taikija iz razloga što su mu, hvala Bogu, roditelji živi i zdravi, ali oni zbog opšte poznate situacije nisu u stanju da brinu o njemu - pričala je Nikolićeva tada za medije.

Nakon ove afere dete se nije više pojavljivalo u medijima i javnosti, te je verovatno nastavio miran život sa porodicom da vodi van kamera.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading