AKO JE NEKO KRIV MORA DA ODGOVARA: Predsednica opštine Voždovac podnela krivičnu prijavu

Autor:

Vesti

25.05.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić poručila je, povodom skidanja novca sa računa opštine Voždovac, da je svaki dinar na opštinskom računu novac građana Voždovca.

AKO JE NEKO KRIV MORA DA ODGOVARA: Predsednica opštine Voždovac podnela krivičnu prijavu

Foto: Grad Beograd

- Podnela sam krivičnu prijavu Javnom tužilaštvu 20. maja ove godine, jer smatram da je ispravno da se ispitaju sve radnje pre i tokom sudskog procesa koje su dovele Voždovac u nezavidnu situaciju. Ne mogu ja da komentarišem šta se desilo 1977. godine, kada je sporni odnos i nastao, niti da se vratim u 2003, kada su se firme u stečaju kupovale za jedan evro, niti ko je i da li zaista platio zemlju. Ali, mogu, hoću i uradila sam to - tražila od tužilaštva da ispitaju baš sve okolnosti, pa i te. Spremni smo da angažujemo veštake finansijske struke kada dođe do revizije postupka. Ukoliko je sve u redu utom bolje, međutim, ako nije krivac ili krivci moraju da odgovaraju - istakla je Ivana Tomić Ilić i dodala:

Pravobranilaštvo Grada Beograda, kao organ Grada Beograda, brani našu imovinu i sigurna sam da će dati sve od sebe da se uradi revizija. Kako ne bih upirala prstom ni u koga, krivičnu prijavu sam podnela protiv jednog ili više NN lica koja su možda pre i tokom sudskog procesa dovela do ovakvog epiloga.

Zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ekonomskoj sigurnosti zemlje, Vladi Republike Srbije i Gradu Beogradu, naravno da građani Voždovca ne treba da brinu.

Predaja nije opcija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading