DRAMA U DOMU ĐOKOVIĆA: Novaku PREKIPELO pa USLOVIO JELENU, ukoliko se ne IZVINI njegovoj majci biće PRINUĐEN da bira između NJIH DVE?! SUPRUGA ostala u ŠOKU!

Autor:

Zabava

20.05.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Novaku prekipelo zbog sukoba između Dijane i Jelene!

DRAMA U DOMU ĐOKOVIĆA: Novaku PREKIPELO pa USLOVIO JELENU, ukoliko se ne IZVINI njegovoj majci biće PRINUĐEN da bira između NJIH DVE?! SUPRUGA ostala u ŠOKU!

Foto: ATA Images

Novak Đoković iscrpljen porodičnim stanjem, doveo suprugu Jelenu do situacje da mora da se izvini svekrvi Dijani da ne bi morao da bira između njih dve. Kako tvrde izvori prekipelo mu je više i ne može da gleda sukob između majke i supruge koji ne jenjava.

- Novak nije hteo da se meša u njihov odnos misleći da je to samo faza kroz koju prolaze. Kako se stvari nisu promenile, Novak će odmor iskoristiti kako bi pomirio Jelenu i Dijanu, jer je sve otišlo predaleko. Nakon što je Dijana u jednoj emisiji izjavila kako dopušta unucima da jedu sve, Jelena je Novaku poslala klip emisije rekavši da je neprimereno da Dijana tako govori u javnosti. Novak joj je tada rekao da i ona mora da spusti loptu i da bi bilo lepo da njih dve sednu i konačno porazgovaraju - kaže izvor za "Star" i dodaje:

ATA Images

Dijana Đoković

 

- Jelena je pre dve godine rekla nešto što je Dijanu jako povredilo i Nole smatra kako bi trebalo da joj se izvini za to, kako bi dalje mogle da nastave bez neprijatnosti. Naglasio je Jeleni da mu pritisak sa te strane ne treba i da mogu imati probleme, ako se njih dve ne pomire, jer on ne želi da bira između majke i žene. Jelena je bila zatečea da on ovoga puta nije stao na njenu stranu.

Da li će se sukob svekrve i snahe konačno rešiti i rasteretiti teniskog asa ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Milan

20.05.2022 09:03

Jelena nije prihvatila Novakovo porodicu i rođake kao što prihvata svoje.

Borko

20.05.2022 09:56

a novinar koji je ovo napisao je čučao ispod njihovog kreveta i slušao razgovor

Vladimir

20.05.2022 12:36

Kevu ima jednu, a takvih kao što je Jelena koliko hoćeš. Realno mu uopšte ne trebaju ta ženska sranja, a ova je stvarno glupava ako dolazi da mu se žali sa takvim stvarima. I bogati plaču

Velja

20.05.2022 13:04

Novak je to rekao Jeleni i odmah otrcao u redakciju novina da im sve preprica kako bi imali naslovnu stranu.