NAKON SEDAM GODINA KONAČNO OTKRIVENO: Evo zašto su "ZARATILE" Tamara Milutinović i DŽEHVA, OVO JE JEDINA ISTINA!

Autor:

Zabava

20.04.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović otkrila detalje sukoba sa Teodorom Džehverović!

NAKON SEDAM GODINA KONAČNO OTKRIVENO: Evo zašto su "ZARATILE" Tamara Milutinović i DŽEHVA, OVO JE JEDINA ISTINA!

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

Tamara Milutinović gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila detalje sukoba sa Teodorom Dževerović, nekadašnjom prijateljicom i saradnicom.

Sukob se nije desio javno, ali su pevačice "zaratile nakon raspada grupe "Đavolice".

– Sa novinarima sam poslednji put govorila o njoj. Mene novinari stalno pitaju. Danas sam pričala sa frizerom, pošto imamo zajedničkog frizera, sve naravno u pozitivnom smislu, naravno. Vidi, jeste bio problem pre sedam godina. Naravno, ja sam bila povređena. I sve to što sam čula da je rečeno iz njenih usta u Zadruzi i sve to što je bilo, prosto me je zabolelo. Zabolelo me je zato što smo par meseci pre toga radile i ništa mi nije rekla. Samo me iz tog razloga zabolelo. Posle sam bila ljuta. Tek sam ulazila u posao i nisam ni znala kako treba da se postavim pred novinarima. Možda ne bih rekla nešto sad da se vratim – rekla je Tamara Milutinović u jednoj emisiji

 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Tamara Milutinović

 

Onda je pevačica Milutinović objasnila sve rekavši da bi nakon svega volela da porazgovara sa Teodorom.

– Sve u svemu to je tako davno bilo da sam ja, prosto sve i zaboravila. Odrasteš i shvatiš da je to samo neka mladost. I ona je bila mlada i ja sam bila mlada. Nas dve smo se i pored toga volele. I dalje gajim neku posebnu emociju prema njoj, koju ne znam ni samoj sebi da objasnim. Ali, iskreno je tako – rekla je Tamara i dodala:

– Zašto se nikada nismo čule posle toga ne znam. Činjenica je da bih volela da razgovaram sa njom. Zašto to nikada nisam uradila u tom trenutku nisam, jer nisam imala potrebu. Izrečeno je to što je izrečeno. Putevi su nam se razišli, mi smo dve dijametralne osobe – rekla je Tamara Milutinović u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading