PRVA ISPOVEST DAJANE TRIPUNOVIĆ: Bivša misica progovorila o VIP PROSTITUCIJI, OBRUKALA SAM SINA, nisam BEZ MRLJE, ali ovo su mi SMESTILI!

Autor:

Zabava

13.04.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dete mi je bilo u šoku, posle hapšenja me je zvalo i plakalo, nije moglo da dođe sebi. Žele da me vide iza rešetaka", priča misica

PRVA ISPOVEST DAJANE TRIPUNOVIĆ: Bivša misica progovorila o VIP PROSTITUCIJI, OBRUKALA SAM SINA, nisam BEZ MRLJE, ali ovo su mi SMESTILI!

Foto: Youtube printscreen

Pevačica i poslednja mis Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović (51) nedavno je uhapšena tokom akcije policije protiv VIP prostitucije, a za Republiku je prvi put pričala o optužbama, kao i reakciji njenih najmilijih na informaciju da prodaje telo za novac.
Naime, Dajanu je najviše potreslo što je, na neki način, obrukala sina budući da je privođena zbog prostitucije, što je Aleksa teško prihvatio.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Dajana Tripunović

 

- Dete mi je bilo u šoku, moj Aleksa me je zvao i plakao. Obrukala sam sina, tako ispada kada čitam šta se sve piše, a ja znam da nije tako. On nije mogao da dođe sebi. Ljudi iz sporta i njegove akademije su pričali s njim. Naplatiću sve suze svog deteta, koje mi je najvažnije. Najbolnije mi je što mi njega diraju, objasnila sam mu sve. Moje dete je rasterećeno, srećno, ide u školu regularno. Izdignem se ja kao feniks iz pepela, ali neću da na moje dete neko upire prstom! Gledam da budem vedra, čak sam i nasmejana, smejem se! Neću da sinu namećem svoje probleme, on za nekoliko dana puni 17 godina. Sva moja familija, svi mi daju podršku, i oni koje nisam čula i videla po dve, tri godine. Kolena su mi se odsekla kad sam pročitala naslove za prostituciju - kaže Dajana za Republiku i otkriva da se zbog hapšenja i optužbi da se bavi prostitucijom svakodnevno viđa s advokatom:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 

Podržala me je samo Nada Topčagić

Nakon optužbi za prostituciju Dajana kaže da ju je podržala samo folkerka Nada Topčagić:

- S estrade su najglasniji u osudama oni koji imaju mnogo putera na glavi, ja znam svašta. Nada mi je pružila pravu majčinsku podršku, a ja se neću smiriti dok ne sredim ovo.
 

 

- Nažalost, svaki moj dan počinje s advokatom. Ovako nešto apsolutno nisam očekivala. Bila sam mesec dana kod sina u Italiji. Kad sam se vratila, krenuo je taj cunami. Ovo je pakao, takav atak je krenuo na mene. Prate me, ja idem, recimo, da platim struju, pa kažu da idem s kovertom punom para... Kažu da gradim hotele, motele, a ja sam, recimo, kafić koji se spominjao zatvorila pre 15 godina, upadaju mi u dvorište.
Dajana kaže da shvata da nije bez mrlje, ali da će se boriti da ne bi završila iza rešetaka:
- Apsolutno sam sigurna da ću rešiti ovaj problem, zbog bližnjih ne mogu da budem slaba. Znam da bi svi voleli da me vide nesrećnu, upropašćenu, ucveljenu, žele da me vide u zatvoru. Ne gledaju u svoje dvorište, samo su čekali da mi nađu mrlju. Smiriti se neću dok ne isteram pravdu na sudu. Imam neke za koje mislim da su mi smestili ovo, al' nije sad za javnost!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vlada

13.04.2022 12:47

Ma vazi. Samo jos da kazes koji su to oni,koji hoce da ti smeste. Hajde,molim te ne foliraj se kad ti niko ne veruje. Bavis se prostotucijom,radis kao makro i sad je sve doslo na naplatu.

Vrana

13.04.2022 18:07

Daj Boze da je u pravu!

Kole

14.04.2022 08:14

Sve se one kupaju gole, sramota...