Misica prvi put nakon HAPŠENJA zbog ELITNE PROSTITUCIJE: Izjavom ŠOKIRALA javnost, Dajan imala samo jedno da poruči! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Dajana Tripunović prvi put se oglasila nakon što je uhapšena!

Misica prvi put nakon HAPŠENJA zbog ELITNE PROSTITUCIJE: Izjavom ŠOKIRALA javnost, Dajan imala samo jedno da poruči! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i Mis Jugoslavije, Slavica Dajana Tripunović (51), našla se u epicentru skandala, nakon što je otkrivena informacija da je uhapšena u akciji policije tokom privođenja elitnih prostitutki.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Slavica Dajana Tripunović

 

Bivša misica i Plejboj zečica Martina Rajić su uhvaćene na delu, ali su brzo puštene iz pritvora, dok se u pritvoru još uvek nalaze Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Slavica Dajana Tripunović o hapšenju

 

- Sve je u rukama advokata, kad dođe vreme, daću izjavu - rekla je Dajana Tripunović za Pink.rs.

Slavica Tripunović, podsetimo 1991. postala je Mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija. Inače, kao i Martina Rajić i Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica "Farme".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading