Ružica uzimala 500 EVRA ZA DVA SATA, specijalizovala se za ORGIJE? Isplivali detalji kataloga Duška Banjca, evo zašto je još bivša pobednica "Parova" bila PRIVLAČNA KLIJENTIMA

Autor:

Zabava

13.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Veljković u centru skandala zbog prostitucije, evo detalja.

Ružica uzimala 500 EVRA ZA DVA SATA, specijalizovala se za ORGIJE? Isplivali detalji kataloga Duška Banjca, evo zašto je još bivša pobednica "Parova" bila PRIVLAČNA KLIJENTIMA

Foto: instagram, ATA Images

Duško Banjac jedan je od uhapšenih koji se sumnjiče da su umešani u aferu elitna prostitucija. Jedna od imena koje se ovih dana spominje je bivša učesnica "Parova" Ružica Veljković.

Duško, inače kum Kaje Ostojić, u pritvoru je zbog podvođenja devojaka, a u njegovom katalogu nalaze se između ostalih i fotografije bivše pobednice "Parova". Kako navodi Kurir, njena cena se navodno kreće do 500 evra za dva sata sek*a.

Foto: ATA Images

Ružica Veljković bivša rijaliti zvezda

 Kako se navodi, Ružica je bila veoma tražena zbog toga što je medijski popularna, međutim bila je dosta povoljnija u odnosu na neke devojke, a otkriveno je i zašto.

- Skuplje su uglavnom bile devojke sa velikim silikonima, izoperisane, sa napumpanim usnama, a Ružica je bila prirodnija u odnosu na njih. Zbog toga je niža cena bila za nju, navodno je uzimala za dva sata 500 evra. Ni to nije mala suma, ali postoje i radnice koje su uzimale mnogo više. Ipak, to ne znači da ona nije imala posla. Bila je jako tražena jer neki klijenti vole da imaju seks sa popularnim, ali diskretnim devojkama, koje se ne pojavljuju u javnosti preterano, baš kakva je Ružica - kaže izvor za pomenuti medij.

Foto: ATA Images

Ružica Veljković umešana u aferu?

Kontroverzna starleta je navodno bila omiljena i kad je grupni se*s u pitanju.

- Najčešće su je zvali za orgije. Makro pošalje nekoliko devojaka različitih profila i izgleda, a Ružica je tu bila jedna od omiljenih. Cena je tada ista, ali obično su dobijale bakšiš, čašćavali su ih dosta - kaže izvor.

Foto: Instagram

Ružica Veljković elitna prostitutka?

Podsetimo, Ružica se oglasila povodom ove afere, demantujući navode Marije Halas da su zajedno orgijale u Severnoj Makedoniji.

- Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila. Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam drugi put i ovaj stres ne prija. Ni meni ni bebi - rekla je Ružica za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Veki

16.04.2022 12:25

Teska budaletina