OTKRIVENA ISTINA IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Ovo je razlog zašto PEVAČICINA deca ne dolaze u Srbiju!

Autor:

Zabava

14.04.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana otkrila detalje koje je malo ko znao!

OTKRIVENA ISTINA IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Ovo je razlog zašto PEVAČICINA deca ne dolaze u Srbiju!

Foto: youtube printscreen

Poznata pevačica Dragana Mirković je svojevremeno progovorila o detaljima iz svog privatnog života, te je otkrila da je iskrenost u životu puno koštala, da plače zbog laži, kao i zašto njena deca ne dolaze često u Srbiju.

- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena, posebno prema medijima, ali i prema svim ostalim ljudima u mom životu. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - rekla je ona i priznala da je u životu najviše povređuje nepravda, pa je onda istakla da često plače.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

 

- Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica, piše Alo.

Na pitanje zbog čega njen sin Marko i ćerka Manuela ne dolaze često u našu zemlju, Dragana kaže:

- Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju - ističe ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milos

14.04.2022 20:25

Deca jako vole Srbiju i zato ne dolaze????To je mogla samo Dragana iz Kasidola da odvali i ostane ziva.Dzaba nekom pare i dvorci....

Odgovori 69 14