UBISTVO PEVAČICE koje je zavilo celu zemlju U CRNO: Dragana Mirković neutešna, bila joj je najveća podrška, a ona je završila TRAGIČNO, u trenutku ZVERSKI UBIJENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je Kseniji Pajčin pomogla da izađe na pravi put i bila joj je najveća podrška!

UBISTVO PEVAČICE koje je zavilo celu zemlju U CRNO: Dragana Mirković neutešna, bila joj je najveća podrška, a ona je završila TRAGIČNO,  u trenutku ZVERSKI UBIJENA! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragana Mirković, jedna od naših najvećih zvezda je započela karijeru pre više od tri decenije, a svojim umiljatim glasom je oduševila ceo region.

Ono što mnogi ne znaju jeste da su Dragana i preminula pevačica Ksenija Pajčin bile prijateljice i da joj je Mirkovićka pomogla da izađe na pravi put i krene ka muzičkim zvezdama.

U spotu za numeru "Opojni su zumbuli" koju Dragana izvodi zajedno sa plesnom grupom "Beat street" pojavila se Ksenija Pajčin, a od tada je i njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin ubijena

 

- Ona je umela da pokaže onim ljudima koji nisu bili naklonjeni meni da ipak treba da me poštuju. Ne moraju da me vole, ali da bi trebalo da me poštuju. To je još jedan dokaz njene ljudskosti i njene veličine, da joj je stalo do toga da me poštuju. To je fascinantno. To nisam do skoro znala. Žao mi je što nisam znala, ali ona mi nikad ne bi rekla "Ja se, Gago, borim za tebe". Žao mi je što to nisam znala, pa da joj uzvratim i kažem koliko mi to znači - otvorila je dušu Dragana svojevremeno u emisiji "Ekskluzivno" piše Srbija Danas.

- Moraću da pokušam da dođem do njenog najboljeg druga, koji je tog dana bio sa njom na televiziji, i da saznam. Strašno me to kopka, interesuje jer nije delovalo kao da je u pitanju nešto što nije bitno - rekla svojevremeno utučena Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading