OČAJNA ZBOG NJENIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Isplivala NIKAD VIĐENA slika koju je Dragana Mirković KRILA, NIJE SMOGLA SNAGE DA JE OBJAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada se udala za Tonija Bijelića, Dragana Mirković živi u Austriji, ali vrlo često, što zbog poslovnih, što zbog privatnih razloga, posećuje rodni Kasidol

OČAJNA ZBOG NJENIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Isplivala NIKAD VIĐENA slika koju je Dragana Mirković KRILA, NIJE SMOGLA SNAGE DA JE OBJAVI! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Popularna pevačica poznata je kao neko ko nema naviku da eksponira svoju porodicu, pa se retko sa njima pojavljuje na gradskim dešavanjima.

Mirkovićeva je uvek isticala da su joj otac Predrag i majka Jelica bili najveća podrška u životu, a njih smo retko imali priliku da vidimo u javnosti.

Kako se u javnosti ne pojavljuje sa decom, to ne radi ni sa roditeljima. U retkim intervjuima u kojima je govorila o mami i tati Dragana je iskreno rekla kako su bili očajni zbog njenih zdravstvenih problema koje je imala kao dete.

Međutim, Dragana je svega jednom prilikom objavila fotografiju iz mladosti majke Jelice, a u opisu fotografije je napisala:

- Mama, volim te!

Pevačicinoi pratioci na Instagramu su se složili da je Dragana lepotu nasledila od majke, jer izuzetno liči na nju.

Republika

Foto: instagram.com

Majka Dragane Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading